To je to što me zanima!

Lonely Planet: Hrvatska je sada popularnija nego ikad

Vodič Lonely Planet u članku navodi da Hrvatska ove godine bilježi 15 postotni porast posjetitelja koji dolaze avionom i 9 posto koji dolaze brodom
Vidi originalni članak

Hrvatska je popularnija nego ikad, ističe jedan od najpoznatijih svjetskih on-line vodiča Lonely Planet koji je Lijepu našu smjestio na vrh ljestvice 'najvrućijih' mjesta ovog ljeta. U članku navode kako Hrvatska ove godine bilježi 15 postotni porast posjetitelja koji dolaze zrakoplovom i 9 posto više onih koji dolaze brodom. To potkrepljuju podatkom da je zračna luka u Dubrovniku samo 1. kolovoza zabilježila više putnika nego u cijeloj veljači ove godine. Pritom ističu kako je Hrvatska i omiljeno odredište slavnih te navode kako je Dubrovnik nedavno posjetio i Morgan Freeman, zvijezda filma 'Iskupljenje u Shawshanku'. Kao drugo 'vruće' odredište ovog ljeta vodič izdvaja Tursku, a nakon toga britanske kampove koji po popularnosti prestižu hotele među domaćim turistima.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • eurodiesel 11.08.2010.

    Svi hvale Hrvatsku, svima je lijepa ta zemlja, more, ravnice, brda..od Mađara pa do Rusa, od Francuza pa do Nijemca....samo Hrvat po vlastitoj zemlji pljuje!!!

  • Kurcoslav 11.08.2010.

    A platiš to malo uživanja na našem prelijepom moru ko suho zlato. Oderu te ko konja

  • be yourself 11.08.2010.

    Opet plaćeni oglas.

Komentiraj...
Vidi sve komentare