To je to što me zanima!

Lopov (25) je biciklom bježao od policije, ali su ga uhvatili

U dvorištu susjedne kuće provalnik je pregledavao stvari koje je ukrao. Vidio ga je građanin i pozvao policiju. Lopov je nastavio bježati biciklom, ali ga je policija sustigla
Vidi originalni članak

Zagrebačka policija osumnjičila je 25-godišnjaka za tri teške krađe. A. M. (25) provalio je u subotu rano ujutro u kuću u zagrebačkoj Majevičkoj ulici te ukrao novac, ruksak i torbe s dokumentima. Sjeo je na bicikl, ali, na svoju nesreću, nije otišao daleko. U dvorištu susjedne kuće pregledavao je stvari koje je ukrao. Vidio ga je građanin i pozvao policiju. Provalnik je nastavio bježati biciklom, ali ga je policija sustigla i uhitila u Erdödyjevoj ulici. 

Policajci su krim istraživanjem utvrdili kako je A.M. u noći s 12. na 13. lipnja kamenom razbio stakla kombija parkiranog u Litijskom odvojku u zagrebačkoj Dubravi te iz njega ukrao bušilicu s pripadajućim alatom. Par dana kasnije, u noći s petka na subotu provalio je u Passat na Črnomercu te ukrao laptop.

A.M. je i prije ovih pljački bio poznat policiji. Trenutno se nalazi u pritvoru, a u tri teške krađe građane je oštetio za oko 10.000 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • LANA555 23.06.2017.

    Baš mi ga je žao kud je maznul još ide gledat kaj je maznul namjesto da je siroček što prije zapalio.A joj cirkusa.

  • marko140_1 21.06.2017.

    biciklirizrani lopov napravio tri teške krađe i mazno 10 iljada.ako su to teške krađe kako se vrednuju one kad mazneš 40 milijardi ?

  • njuska70 21.06.2017.

    Cudo da su ga uspjeli uhvatiti nasi cajci

Komentiraj...
Vidi sve komentare