To je to što me zanima!

Lopovi mu upali na plantažu i ukrali dvadeset tona jabuka

Proizvođači voća i povrća sa zadarskoga područja već godinama muku muče s lopovima koji preko noći upadaju u neograđene plantaže i ukradu skoro sav urod
Vidi originalni članak

Poljoprivrednik Ante I. iz Ravnih kotara zapanjio se kada je ovih dana došao u svoj plantažni voćnjak u Baštici i zatekao obrana stabla jabuka. Kako se doznaje u zadarskoj policiji lopovi su ubrali i potom odvezli više od dvadeset tona jabuka. Šteta se procjenjuje na oko 100.000 kuna. 

Lopovi im već godinama kradu urode  

Opljačkani voćar nije želio govoriti za medije, a kako se doznaje proizvođači voća i povrća sa zadarskoga područja već godinama muku muče s lopovima koji preko noći upadaju u neograđene plantaže i ukradu skoro kompletan urod

Kradu i gorivo iz radnih strojeva

Nije rijetkost da opljačkaju i radne strojeve te ukradu gorivo. Poljoprivrednici su posebno ljuti na pravosuđe koje, kako tvrde, neprimjereno kažnjava otkrivene lopove. 

Idi na 24sata

Komentari 32

  • SWEET CHILD 08.01.2014.

    Nije mi jasno kako u tako kratko vremena mogu pokupiti tolike količine...!

  • lineamsd 08.01.2014.

    i kako sad obranit svoje imanje?

  • bepo1991 08.01.2014.

    E, a da vlasnik upuca lopove na djelu policija i sud bi u roku odmah covjeka lisili slobode, pavrlo skoro na barem desetgodisnju kaznu zatvora bez golf igralista. Znaci da bi covjek bio miran i slobodan ne treba nista radit. Ante popilaj vocnjak i trazi socijalnu pomoc.

Komentiraj...
Vidi sve komentare