To je to što me zanima!

Lopovi provalili u Đakićev stan u Virovitici, šteta je 25.000 kuna

Neslužbeno doznajemo da je provaljeno 7. kolovoza, a u policiju su potvrdili da su u tijeku kriminalistička istraživanja. Policija je protiv nepoznatog počinitelja podnijela kaznenu prijavu
Vidi originalni članak

Lopovi su provalili u stan saborskog zastupnika Josipa Đakića u Virovitici!

- Zovite policiju, jer ja ništa ne mogu komentirati – kratko nam je u srijedu kazao saborski zastupnik HDZ-a i predsjednik HVIDRA-e  u čiji je stan provaljeno dok se on nalazio na godišnjem odmoru.

U policiji su nam rekli da je provaljeno u stan 60-godišnjeg muškarca, te da se radi o većoj materijalnoj šteti. Nisu željeli govoriti u čiji je stan provaljeno, ali su potvrdili da se radi o većoj šteti.

Navodno je vlasnik stana, kako smo doznali iz vlastitih izvora oštećen za nekih 25 000 kuna, a iz stana su ukradeni novac i vrijedni predmeti.

Neslužbeno doznajemo da je provaljeno 7. kolovoza, a u policiju su potvrdili da su u tijeku kriminalistička istraživanja. Policija je protiv nepoznatog počinitelja podnijela kaznenu prijavu virovitičkom Općinskom državnom odvjetništvu.

Iz stana su ukrali novac i druge vrijedne predmete, a ukupna materijalna šteta prelazi 25 tisuća kuna. Sam Đakić nije htio komentirati slučaj.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • 20.08.2020.

    A i ta žena koja ljubi ovog , strašno

  • KIKA MINISTRICA 20.08.2020.

    Pošteno zaradio, a sad pošteni ga pokrali?

  • ZEKO_10 20.08.2020.

    Kako došlo tako i otišlo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare