To je to što me zanima!

Lopovi ženama ukrali lančiće s vrata, uhvatili su ih prolaznici

Dvije žene su u srijedu bile žrtve lopova. Ukrali su im lančiće s vrata. Lopove su uhvatila dvojica savjesnih građana koji su ih zadržali do dolaska policije
Vidi originalni članak

S.B. (34) je u srijedu u 12.15 sati u Vinogradskoj ulici u Zagrebu dotrčao do R.L. (76) koja je hodala po cesti i strgnuo joj je lančić s vrata. Žena je počela vikati i zapomagati. Mlađi prolaznik je primijetio što je bilo te je potrčao za lopovom. Sustigao ga je i zadržao do dolaska policije koja je S.B. uhitila.

Gotovo u isto vrijeme G.S. (60) je hodala Miramarskom ulicom u Zagrebu. Do nje je dotrčao maloljetnik star između 14 i 16 godina te joj je s vrata strgao lančić. Mlađi prolaznik ga je uhvatio i zadržao do dolaska policije. 

- Policijska uprava zagrebačka želi zahvaliti dvojici građana na hrabrosti i požrtvovnosti koju su pokazali svojim nesebičnim činom. Ovo su posljednji, ali ne i jedini svijetli primjeri dobre suradnje građana i policije, stoga još jedanput upućujemo zahvalu građanima za nesebičnost koja je rezultirala i doprinijela osjećaju sigurnosti - rekli su u policiji.

>>> Krađa lančića u Splitu: Jedne lopove su uhitili, dvoje u bijegu

Idi na 24sata

Komentari 17

  • zemska8 01.10.2013.

    U kvartu se ovo događa na dnevoj bazi i svi znaju ko su ti mali ''romići'', međutim nitko ništa ne poduzima.

  • staklo 27.09.2013.

    bravo dečki

  • Babaluji x 26.09.2013.

    Bravo dečki trebali ste te lopove možda malo i " Preslušati " !

Komentiraj...
Vidi sve komentare