To je to što me zanima!

Lorencin očekuje veće prihode te jednaki broj gostiju kao i lani

Lorencin je spomenuo i kako će gužve na granici biti manje te da je on "čovjek terena" i obećao je biti na raspolaganju institucijama i turističkim djelatnostima
Vidi originalni članak

Novi ministar turizma Darko Lorencin je na predstavljanju u Ministarstvu rekao kako je sve spremno za turističku sezonu ove godine te je iznio očekivanja. Kazao je kako je ova sezona izazov zbog uspješne prošle godine. 

- Prognoze i najave govore da će to biti nekakva oscilacija što se tiče fizičkog prometa, koji smo imali i prethodne godine, a da možemo očekivati blagi porast financijskih efekata od dva do tri posto - rekao je ministar za Media Servis. Dodao je kako su sve institucije spremne da sezona prođe bez problema. 

Lorencin je spomenuo i kako će gužve na granici biti manje, jer većina gostiju stiže iz EU, a od 1. srpnja i mi postajemo članica. Novi ministar rekao je za sebe da je "čovjek terena" te da će biti na raspolaganju institucijama i turističkim djelatnostima. 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • MAGNUM_2 25.03.2013.

    Ma čime im ti jado možeš pomoći. . . . jedino ako je nešto za lapit . Od osnutka hrvatske države ste na vlasti u Istri i šta stenapravili , ništa samo ste rasprodali šta se rasprodat dalo a ostalo ste uništili.

  • liliana 25.03.2013.

    Gospodine ministre,niste li vi u sukobu interesa,bavite se turizmom,i ministar ste turizma? Kako ste sposobni,možete raditi dva posla.Super,ova zemlja ima nade.

  • 25.03.2013.

    Kad bi porezna uprava krenula po oglasima za iznajmljivanje apartmana, kad bi ušla u turistička mjesta KAK SE ŠIKA, da vidiš ekspres punjenje proračuna !!!!! Tko prijavljuje, njemu dođu, a na drugoj terasi sjedi 10 turista ilegalaca i nikom ništa (vlasnik ne prijavljuje, pa ko da ga nema). Igramo se države.

Komentiraj...
Vidi sve komentare