To je to što me zanima!

Lov na krimose u Srbiji: Priveli i čovjeka koji je čuvao Arkana

Deseci srpskih mafijaša uhićeno je tijekom noći u velikoj akciji srpske policije. Među uhićenima su i neki od dobro poznatih kriminalaca kao bivši Arkanov tjelohranitelj, vođa rakovičkog klana...
Vidi originalni članak

Među privedenima su i Nebojša Stojković Stojke, Vladimir Jovanović Japanac, Zvonko Mateović, Miljan Vuković, Zoran Hadži Jovanović, Vladimir Karan, Ljubiša Lindo, Veselin Vukotić... a pretresi njihovih objekata su u tijeku, pišu srbijanski mediji.

Naime, srpska policija je krenula u veliki lov na mafijaše i uhitila je na desetke.

Nebojša Stojković Stojke (49) vođa je „rakovičkog klana“. Iako nije uhićen zbog trgovine kokainom iz Južne Amerike, operativna saznanja ukazuju da je Stojković posljednjih godina bio u vrlo bliskoj vezi sa ljudima iz okruženja Luke Bojovića, vođe zemunskog klana. Njega je u atentatu u rujnu prošle godine u Barceloni ranio nepoznati napadač. 

MAFIJA SVE MOĆNIJA Stravične likvidacije: Izrešetani mafijaši leže po ulicama Srbije

Zvonko Mateović javnosti je poznat kao tjelohranitelj Željka Ražnatovića Arkana. On je, prilikom atentata na Ražnatovića u hotelu "Interkontinental" u Beogradu 2000. godine, ranio Dobrosava Gavrića, koji je kasnije pravomoćno osuđen na 30 godina zatvora kao izvršitelj ubojstva, ali je nedostupan pravosudnim organima Srbije.

Početkom 2004. godine u Sremskoj ulici, u centru Beograda u kafiću Vizard, ubijen je Zvonkov brat Dalibor. Ubojica mu je prišao i iz neposredne blizine i ispalio hitac u glavu. Samo nekoliko minuta ranije Dalibor je sjedio sa bratom. Nedugo poslije tog ubojstva u Beogradu počelo se pričati da je ubojica zamijenio braću i da je, u stvari, smrtonosni metak bio namijenjen Zvonku. On je to i sam kasnije izjavio i govorio je da mu godinama prijete jer je bio svjedok Arkanovog ubojstva.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Prva Proleterska 12.01.2019.

    U Srbiji isprazniš racijom predvorje hotela Interconti i Hayat i povatao si mafijce . Samo im treba još to dokazati a to je već druga prića. Svi za tri dana vani , dva za 15 a jedan će dobiti optužnicu i kaznu od mjesec dana!

  • Prva Proleterska 12.01.2019.

    Vućiću teće voda u grlo radi optužbi demonstranata o njegovoj sprezi sa mafijom - koja pak Srbska vlast nije bila povezana - pa da pokaže narodu i izbije optužbe , da se on bori protiv nje i da nije isti oni ! Ovo su predstave za malu djecu jerbo nisu uhvatili i razjasnili više od 20 ubistava a oni privode sitne lopove i drogere ! Ako je Arkan bio UDBA onda je i njegov tjelohranitelj bio isti , znaći vlast !

  • max2017 11.01.2019.

    Čovjek ne može a da se ne osjeća loše kad čak i Srbija poduzima ovakve racije i čisti mafiju...radi svoj posao........a Hr se ponosi nemiješanjem u biznis kriminalaca...tj tzv miroljubivu koegzistenciju kao da im Tito dijeli zadatke....i poznato "nebi se štel mešati"

Komentiraj...
Vidi sve komentare