To je to što me zanima!

'Lovrić se prikazuje kao žrtvu, a djeca su ostala bez majke'

Mato Petrović je na policiji saznao da je njegovu suprugu Vesnu (33) pregazila nesavjesna, alkoholizirana vozačica koja je onda pobjegla s mjesta nesreće
Vidi originalni članak

Mato Petrović, suprug žene koja je poginula u naletu automobila rukometašice Ivane Lovrić, zaključio je kako tragedija njegove obitelji nikada ne bi dospjela u javnost da on nije iz medija doznao kako je Lovrić pozvana da brani hrvatske boje na Europskom prvenstvu u Srbiji. Istaknuo je da je za njega reprezentacija čisto i časno mjesto, piše Večernji list.

- Nismo imali namjeru ni na koji način sudjelovati u procesu koji će se voditi protiv odgovornih, no pogađa nas i boli to što se tu ženu žali u medijima te što smatramo da joj nema mjesta pod hrvatskim stijegom ni u društvu ostalih reprezentativki. Da se dotična udostojila distancirati od svetog dresa ili da je odgovorna gospoda nisu pozvala tamo gdje objektivno ne pripada, za nas se ne bi doznalo niti bi nas ona uopće zanimala - rekao je Mato. Dodaje kako je na policiji saznao da je njegovu suprugu Vesnu pregazila nesavjesna, alkoholizirana vozačica koja je pobjegla s mjesta nesreće, pa se kasnije ipak prijavila.

- Premda su moji bližnji bili ogorčeni, ja sam uporno govorio da se to može dogoditi svakome i da nitko od nas ne može staviti ruku u vatru da i sam neće pobjeći s mjesta nesreće. A onda su, koji tjedan poslije, mediji počeli izvještavati o Ivani Lovrić kao o žrtvi, i na taj nas način vrijeđali te nam nanosili dodatnu bol, ne dopuštajući da rane zacijele. Doznali smo i to da se vraća treninzima, da je nakon tragedije odigrala tri utakmice i dala 21 gol - kaže Petrović. Istaknuo je kako Ivani Lovrić ne želi zlo, već joj želi pravedno suđenje, a svoj grijeh neka nosi kako zna.

>>> Više pročitajte u Večernjem listu

Idi na 24sata

Komentari 127

  • liliana 31.10.2013.

    Niste napisali da je ona kćer županice Marine Lovrić.

  • ayala 31.10.2013.

    lovricka je odbacila gospodju na drugi trak pod drugo auto i pobjegla. zasto novinari ne pisu o covjeku koji mjesec dana odlezao u pritvoru nevin a lovricku se dize u nebo

  • DženitaĆatić 04.12.2012.

    hrvatska pobjediti, lovricka slavi, cija ce se majka sutra zaviti u crno, i cija ce djeca sutra ostati bez majke? zalosno, nemam rijeci.

Komentiraj...
Vidi sve komentare