To je to što me zanima!

Lovro (11) se srušio usred igre, nisu ga mogli spasiti

TRAGEDIJA U ZAGREBU: Roditelji su čekali pred vratima dok su Lovru oživljavali sat i pol. Liječnici su im rekli da je njihovom sinu otkazalo srce...
Vidi originalni članak

Dječja igra u tren oka se u četvrtak pretvorila u tragediju. Lovro P. (11) igrao je nogomet s dvojicom prijatelja na Meštrovićevom trgu u Zagrebu. Oko 16 sati mu je pozlilo. Povratio je. Gost obližnjeg kafića je skočio u pomoć. Trčeći je odnio dječaka na rukama u Dom zdravlja Zapruđe.
- Lovrin prijatelj mi je dotrčao na vrata i rekao mi da je Lovri jako loše. Dok smo došli, njega su već bili odnijeli u dom zdravlja - kaže Višnja P., Lovrina mama. Lovro je u domu zdravlja prestao disati, a liječnici i ekipa hitne pomoći su ga pokušavali oživjeti sat i pol vremena. No nisu ga uspjeli spasiti.
- Još uvijek ne mogu razumijeti što se uopće dogodilo. Lovro je bolovao od astme i znao je imati napade zbog kojih je morao na hitnu. Ali liječnici su nam rekli da mu terapija pomaže i da ga slobodno pustimo da se igra i bavi sportom - očajna je majka Višnja. Sina je posljednji put vidjela u četvrtak nakon škole. Došao je kući na ručak i otišao se igrati. Njen suprug u petak je pola dana “dežurao” pred Zavodom za sudsku medicinu. Čekao je odgovor na pitanje zašto im je sin umro.
- Rekli su mi liječnici da mu je otkazalo srce, a da je to vjerojatno povezano s napadom astme - rekao je bolju shrvani otac Mario.



ŠKOLA ĆE ODGODITI PROSLAVU 45. ROĐENDANA ZBOG OVE TRAGEDIJE

Lovro P. pohađao je četvrti razred Osnovne škole Zapruđe. Njegova učiteljica u četvrtak je stigla i u dom zdravlja, dok su Lovru pokušavali oživjeti. Vijest o njegovoj smrti duboko je potresla sve učenike i učitelje škole. Odmah su izvjesili crnu zastavu, a proslava 45. rođendana škole će se odgoditi za mjesec dana.
- Ne samo škola, nego cijelo Zapruđe proživljava ovu Lovrinu tragediju. Prijatelji koji su se s njim igrali su još u šoku - rekli su nam u školi. Njegove kolegice i kolege jučer su pisali pisma i ostavljali ih na praznom Lovrinom mjestu u razredu.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • 23.04.2010.

    ooooooo..... pocivaj u miru kiki.

  • mp1979p 23.04.2010.

    Sućut obitelji...dječak je vjerojatno imao problema sa srcem a da nije znao...

  • majabgsk 23.04.2010.

    O boze prestrasno. Sucut obitelji, ovo je uzasna tragedija

Komentiraj...
Vidi sve komentare