To je to što me zanima!

Lubitz namjerno srušio avion jer je bio dužan na sve strane?

Andreas Lubitz (27) njemački kopilot je u ožujku namjerno srušio zrakoplov Germanwingsa, tvrtke kćeri Lufthanse u francuske Alpe i ubio sebe te 149 ljudi
Vidi originalni članak

Andreas Lubitz (27) njemački kopilot koji je u ožujku namjerno srušio zrakoplov Germanwingsa, tvrtke kćeri Lufthanse u francuske Alpe i ubio sebe te 149 ljudi, navodno je bio u dugovima. Njemački Bild piše da su se javili vjerovnici kojima je ostao dužan. O kojoj je sumi riječ, još se ne zna. Navodno, između ostalog nije platio do kraja svoju obuku za pilota. 

Kao jedan od razloga zašto je srušio zrakoplov navodno je bio i strah od gubitka dozvole. Lubitz je obilazio više liječnika navodno zbog psihičkih bolesti te se bojao da bi mu mogli zabraniti da vozi zrakoplove.  

Pod istragom je i Lufthansa jer se postavlja pitanje da li je tvrtka napravila greške prilikom procjene zdravstvenog stanja Andreasa Lubitza. 

Idi na 24sata

Komentari 33

  • Baba s cigarom 12.07.2015.

    Sad je gotovo za 149 putnika koje je kreten odveo u smrt. Na žalost, psihopati su svugdje oko nas samo ih treba na vrijeme skužiti.

  • Dracubecca 12.07.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • user_427306 11.07.2015.

    uf..sve nesto namjerno u zadnje vrijeme..a ja velim kak je dobro na ovom svijetu

Komentiraj...
Vidi sve komentare