To je to što me zanima!

Ludilo kad krene...: Hrvatima ne treba puno za sreću i slavlje

Prolazak Vatrenih u četvrtfinale Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji potaknuo je Hrvate diljem Lijepe naše na masovna slavlja na ulicama i trgovima...
Vidi originalni članak

Prizori koji su vladali na ulicama diljem Hrvatske nakon što je u dramatičnom susretu hrvatska nogometna reprezentacija izbacila Dansku i plasirala se u četvrtfinale Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji mnoge su ostavili bez daha.

ŠTO JE SUDBINA Zaboravite Tursku i Portugal! Vatreni liju pobjedničke suze

Sve je bilo u crveno-bijelim kockicama, slavilo se na sve strane. A što nas tek čeka ako prođemo Rusiju u subotu...

HRVATSKO JEDINSTVO Svi kao jedan: Navijači diljem Lijepe naše navijali za Vatrene

VATRENI JUNAK Hrvoje, ovo je za tebe! Subašić slavio s pogledom prema nebu

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • điđo 1 02.07.2018.

    Sreća da bi bila sreća tj. sretna je dugoročno i trajnije od euforije. Drago mi je jer HR ide dalje, al osobno kao građanka nemam ni dobiti ni gubitka na kojem god mjestu reprezentacija postigne uspjeh. Začkoljica euforije je Luka na sudu koji se sjeća ili ne, dobro da nije zaboravio trčat za loptom.

  • smint 02.07.2018.

    Nažalost ima i onih koji mrze sve hrvatsko... pa tako danas na nekim "južnim portalima" čitam o sudskom procesu u koji je uključen Luka Modrić. Čak su tu priču prodali i skandinavskim medijima koji svoje komplekse poraza liječe takvim pričama. Susjedi nam isto nisu, u najmanju ruku, oduševljeni. Niti da čestitaju na pobjedi. već pišu o nezasluženom prolazu, "srbinu Subašiću" i sl. No, takvi jalni susjedi su nam manje bitni... Puno veći problem su oni koji žive u Hrvatskoj, a mrze ju iz dna duše i srca. U inat svima, a za svu poštenu hrvatsku sirotinju i radnike - POBJEDA Hrvatske! Vatreni, učinili ste me jučer depresivnim, živčanim, tužnim, razočaranim... ali na kraju ipak ponosnim i sretnim! Opustite se i igrajte nogomet, ovo sada je već odličan uspjeh, posebno kad vidim zavidne komentare i članke. Sve više od ovog što naprave biti će šlag na i ovako ukusnu torticu!

  • Lun@777 02.07.2018.

    Da, euforija je velika, sreća nas je pomazila, idemo dalje. Da je barem više ovakvih sretnih trenutaka, Hrvatska je disala opet kao jedno, a to se stvarno rijetko događa. Koliko malo nam treba da budemo sretni? Bar na trenutke smo zaboravili na besparicu, mirovinske reforme, odlazak mladih, političare i njihova prepucavanja, nenarodnu vlast. Hvala momcima što su nam priuštili trenutke sreće. Idemo dalje, u finale.

Komentiraj...
Vidi sve komentare