To je to što me zanima!

Luka Bebić pisao govore svojih kolega na Danu OS

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Dok su drugi državnici na obilježavanju Dana Oružanih snaga RH u Karlovcu držali govore, šef Sabora Luka Bebić u svoj je blok pisao zabilješke
Vidi originalni članak

Obavještajne službe dobile su informaciju kako se u autobusu među putnicima nalaze teroristi. Borbeno oklopno vozilo zaustavlja autobus u kojeg specijalci ulaze, izvlače sve putnike van i uhićuju ih - scenarij je to vježbe talačke krize koju su izveli specijalci Antiterorističke jedinice na proslavi 17 godina Oružanih snaga RH i hrvatske kopnene vojske u Karlovcu. Predsjednik Stjepan Mesić, kao vrhovni zapovjednik OS RH, 2700 vojnika pozdravio je s "Pozdrav domovini!". Mesić je rekao kako smo s obzirom na nove prijetnje sigurnosti stalno dužni nadograđivati sustav nacionalne sigurnosti.
- Naši vojnici po sposobnosti i opremi ne smiju zaostajati za vojnicima NATO-a - rekao je predsjednik Mesić. Prvi čovjek Vlade Ivo Sanader zaključio je kako RH prvi put u povijesti može računati na savezništvo s najmoćnijim državama svijeta. Svoj je govor Sanader završio sa "Živjeli!". Središnja proslava Dana OS RH ove je godine održana u rodnom gradu ministra obrane Branka Vukelića. Dok su drugi državnici držali govore, predsjednik Sabora Luka Bebić u svoj je crni blok pisao zabilješke. Gosti su uživali u preleteima pet akrobatskih zrakoplova, tri vježbovna zrakoplova "zlin", tri "air tractora" i tri helikoptera iz kojih je iskakalo 17 padobranaca.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Dora 29.05.2008.

    Bravo! Naslov nam sugerira dvije stvari: 1. Da L.B. zna pisati. 2. Da L.B. kani svoje bilješke možda (zlo)upotrijebiti, kad bude smatrao shodnim.

  • lažno ime 29.05.2008.

    Okupili se komunjare i inozemni udbaši na ovoj slici...

Komentiraj...
Vidi sve komentare