To je to što me zanima!

Luksuz za Papu: Izradili su posebnu seriju kristalnih čaša

Sve pojedinosti oko Papinog leta zrakoplovom Croatia Airlinesa vrlo su pažljivo planirane i pripremljene u dogovoru s uredom tvrtke Alitalija za posebna putovanja
Vidi originalni članak

Papa Benedikt XVI. će nakon posjeta Hrvatskoj u nedjelju prema Rimu otputovati zrakoplovom Croatia Airlinesa. Iz Croatia Airlinesa su izvijestili je kako je to četvrti put da Sveta Stolica iskazuje povjerenje toj tvrtki za prijevoz katoličkog poglavara. Papa Ivan Pavao II. je avionom Croatia Airlinesa putovao tijekom sva tri pastoralna posjeta Hrvatskoj, 1994., 1998. i 2003. godine. 

Sve pojedinosti oko Papinog leta zrakoplovom Croatia Airlinesa vrlo su pažljivo planirane i pripremljene u dogovoru s uredom tvrtke Alitalija za posebna putovanja. za taj let su se zaposlenici Croatia Airlinesa posebno pripremili. Servis u zrakoplovu bit će posebno prilagođen potrebama uglednih putnika, a svi sadržaji za vrijeme letova, videomaterijali i gastroponuda, dodatno će pridonijeti predstavljanju Republike Hrvatske. U suradnji sa samoborskom tvrtkom Kristal su izradili posebnu seriju kristalnih čaša u kojima će se posluživati piše tijekom leta. 

Katolički poglavar i njegova najuža pratnja pri objedu će se služiti posrebrenim priborom za jelo, koji je, posebno za ovu prigodu, izradila tvornica Kordun iz Karlovca. Za let su pripremljena i jela kontinentalne i dalmatinske kuhinje, a pripremili su i izbor visokokvalitetnih vina.

Croatia Airlines u povodu svečanog leta izradio je i poseban znak s natpisom Volo papale (Papin let), koji je apliciran na posebne uzglavke za sjedala, ubruse i stolnjake.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • masterarchitect 05.06.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • stradale 04.06.2011.

    daj šutite-.-

  • croboy97 04.06.2011.

    Ovo je bolesno, zar je on bolji od nas ostalih ljudi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare