To je to što me zanima!

Luksuz na obali: Čak 80 kuna za tri sata parkiranja u Trogiru

Naš čitatelj parkirao se na “luksuznom” parkingu Fortin uz staru gradsku jezgru gdje sat stoji 20 kuna i parkiranje automobila platio kao obrok u nekom restoranu
Vidi originalni članak

Iako se u Trogiru cijene parkinga od prvog listopada snižavaju, naš čitatelj nije imao sreće. Parkirao se na “luksuznom” parkingu Fortin uz staru gradsku jezgru gdje sat stoji 20 kuna i parkiranje automobila platio kao obrok u nekom restoranu.
 

- Ovo je pljačka, posebice jer se obavijest o cijeni parkinga nalazi na samom naplatnom automatu, koji zapravo ne vidiš pri ulazu na parking - požalio nam se čitatelj. Trogir holding, tvrtka koja upravlja parkinzima, uvela je zimske cijene - svugdje su smanjili cijenu parkiranja, no cijena na elitnom Fortinu u gradskoj jezgri nije se mijenjala.

Naš čitatelj tamo se parkirao u 18.35, a otišao je u 22.02 sati, za što mu je račun iznosio ravno 80 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 140

  • user_446070 11.10.2015.

    To je sramota za grad trogir i građane trogira i okolice trogir sramotra

  • grumla 19.10.2014.

    Je i u Puli na gardinima ista cijena pa ko voli neka izvoli a samo dvjesto metara dalje po 4 kn sat!

  • Prva Proleterska 16.10.2014.

    Obaveštavam sve privredne subjekte , koji reklamiraju svoja poduzeća na ovom portalu , da pošto brišu mene , ja nemam druge odbrane , da brišem vas sa spiska mogućih dobavljaća hrane i robe široke potrošnje za moj ugođaj i prehranu. Svi koji se budete pojaviti na ovim stranicama , ja vas isti tren po točki 9 brišem !

Komentiraj...
Vidi sve komentare