To je to što me zanima!

Lutrija odbija isplatiti milijune: Ukrali karticu pa kupili srećku

Prijatelji Mark i Jon iz Engleske kupili su sreću za deset funti, a osvojili četiri milijuna (preko 34 mil. kuna). Državna lutrija odbija im isplatiti novac jer su srećku kupili ukradenom karticom. Dvojac je otprije poznat policiji...
Vidi originalni članak

Dvojica muškaraca iz Velike Britanije osvojili su iznos od četiri milijuna funti (preko 34 mil. kuna) na lutriji. Mark Goodram (36) i Jon-Ross Watson (31), pod istragom su nakon što se ispostavilo da su dobitnu srećku kupili ukradenom kreditnom karticom. Policija je došla do tog zaključka tako što su otkrili da nijedan od muškaraca nema otvoren račun u banci, piše The Sun.

Dvojac je kazao da su koristili karticu prijatelja Johna da kupe srećke, ali ispostavilo se da John ustvari ne postoji te da su karticu ukrali. Državna lutrija im odbija isplatiti novac dok se ne završi policijska istraga. 

Mark i Jon-Ross poznati su policiji otprije, a traženi su zbog nekoliko različitih kriminalnih radnji, uključujući i bankovnu prevaru. Premda su već isplanirali kako će potrošiti novac - na putovanja i luksuzne vile, pitanje je hoće li im novac uopće biti isplaćen. 

 

Idi na 24sata

Komentari 45

  • 27.04.2019.

    hahahhahah koj čobani!

  • Ivan_8102 27.04.2019.

    na našem lotu 7 nemožeš dobit ni sa ukradenom karticom jer baš svako kolo izvuču konbinaciju gdje su dva broja jedan do drugoga, ali baš uvjek je tako, kakva slučajnost.

  • pijevac 27.04.2019.

    John ne postoji?pa kome su onda izdali karticu...bagra lopovska ,isti su na svim kontinentima...

Komentiraj...
Vidi sve komentare