Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
45 komentara

Lutrija odbija isplatiti milijune: Ukrali karticu pa kupili srećku

Prijatelji Mark i Jon iz Engleske kupili su sreću za deset funti, a osvojili četiri milijuna (preko 34 mil. kuna). Državna lutrija odbija im isplatiti novac jer su srećku kupili ukradenom karticom. Dvojac je otprije poznat policiji...

Foto: Facebook
45 komentara

Dvojica muškaraca iz Velike Britanije osvojili su iznos od četiri milijuna funti (preko 34 mil. kuna) na lutriji. Mark Goodram (36) i Jon-Ross Watson (31), pod istragom su nakon što se ispostavilo da su dobitnu srećku kupili ukradenom kreditnom karticom. Policija je došla do tog zaključka tako što su otkrili da nijedan od muškaraca nema otvoren račun u banci, piše The Sun.

Foto: Facebook/PIXSELL/Reuters

Dvojac je kazao da su koristili karticu prijatelja Johna da kupe srećke, ali ispostavilo se da John ustvari ne postoji te da su karticu ukrali. Državna lutrija im odbija isplatiti novac dok se ne završi policijska istraga. 

Foto: Facebook/PIXSELL/Reuters

Mark i Jon-Ross poznati su policiji otprije, a traženi su zbog nekoliko različitih kriminalnih radnji, uključujući i bankovnu prevaru. Premda su već isplanirali kako će potrošiti novac - na putovanja i luksuzne vile, pitanje je hoće li im novac uopće biti isplaćen. 

Foto: Facebook/PIXSELL/Reuters

 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message