To je to što me zanima!

Lutrija pokreće novu igraću platformu, zbog toga dva dana nećete moći uplatiti listiće

Nova tehnološka platforma je, navodi se, najznačajniji projekt u novijoj povijesti Lutrije. Nova tehnološka platforma igračima trebala bi pružiti bolji doživljaj igre, na višoj i kvalitetnijoj razini uz visoku zaštitu privatnosti
Vidi originalni članak

Hrvatska lutrija izvijestila je u petak kako uskoro pokreću novu tehnološku platformu, a zbog promjene kompletnog sustava za igranje, usluge Hrvatske lutrije bit će privremeno nedostupne i to od ponedjeljka 26. travnja, od 14 sati na prodajnim mjestima, a od 17 sati na internetu. Usluge neće raditi sve do srijede, 28. travnja u 14 sati.

Kako kažu iz Lutrije, radi se o najznačajnijem projektu u njihovoj novijoj povijesti. Dodaju da bi nova tehnološka platforma igračima trebala pružiti bolji doživljaj igre, na višoj i kvalitetnijoj razini uz istovremenu visoku zaštitu privatnosti, pomoć i podršku. 

Igrači koji će imati nedoumice i upite mogu se javiti Lutriji, svaki dan od 7 do 23 sata u Službu podrške igračima i korisnicima -  na podrska@lutrija.hr.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • porez budalama 25.04.2021.

    Za ovu lutriju ne postoje granice muljaže. Naravno, nova tehnologija omogućava perfidnije djelovanje.

  • 24.04.2021.

    Svejedno neću ništa uplatit narednih nekoliko mjeseci, jer redovito ne uspijem dobit ni 15 kn tak da mislim da je sve namješteno. Svaki put imam brojeve do broja koji sam uplatila, npr 13, oni izvuku 12 ili 14 tak da me počelo užasno živcirat i nećuuuu višeee uć u lutriju😣

  • bobaneki 24.04.2021.

    Sve je lazno,sve je lopovluk,samo smo mi ovce,od 1000 dobitnika evo doznali smo jednog a mislim da nisam nigde procitao njegovo ime,lako je lutriji i svim tim organizatorima igara na srecu objaviti da je neko dobio,to oni uzmu sebi,jer to niko ne kontrolise kao i u svim automat klubovima i cazinima,kontrolor dodje uzme mancu i dobar rucak i kao prekontrolisao je i sve je u redu,a vlasnik ima kljuceve od svih uredjaja i uredjuje ih kako hoce,sve to treba zabraniti ili dovesti u red i izbaciti iz svih uredjaja i rulrta kompjutere,pa ce te vidjeti koliko ce ostati igraonica da radi,a vlasnicima oduzeti sve opljackano,za to treba neko imati muda da stane mafiji i lopovima na rep,sretno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare