To je to što me zanima!

M. Bandić se na otvorenju Muzeja spustio toboganom

U Zagrebu je u petak otvoren Muzej suvremene umjetnosti. Toboganom u Muzeju, visokim 17 m se prvi spustio predsjednički kandidat Bandić
Vidi originalni članak

Muzej suvremene umjetnosti je otvoren u petak u Zagrebu.
Niz tobogan u Muzeju, visok 17 metara, koji je napravio vodeći svjetski umjetnik Carsten Holler iz Švedske, se prvi spustio predsjednički kandidat Milan Bandić. Prije spusta Bandić je rekao kako će se tobogan vjerojatno raspasti te da će mu morati platiti odijelo ako se podere. Nakon spusta je rekao da mu se digao adrenalin, no da ga nije bilo strah. Na otvorenu Muzeja je bio i predsjednički kandidat Andrija Hebrang koji se nije htio spustiti niz tobogan. Uz njih otvorenju su prisustvovali premijerka Jadranka Kosor, ministar kulture Božo Biškupić te bivši ministar kulture Antun Vujić. Premijerka Kosor je rekla da su ovo povijesna večer i dan te da je ovo događaj godine, desetljeća i stoljeća u kulturi.
- Put do muzeja je bio trnovit, a drago mi je kada vidim koliko je ljudi preplavilo ovaj prostor pa moram vikati u mikrofon. Želim da ovako bude svaki dan - rekla je Kosor.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • malasuzy 12.12.2009.

    i ja bi na tobogan.... milane spusti se i za mene

  • mala marijana 12.12.2009.

    Ova gamad od političara došli su da se nažderu i napiju i odmah su otišli, a da nisu niti razgledali muzej.

  • Madagaskar 12.12.2009.

    Kreten se vratio s mora,šteta velika

Komentiraj...
Vidi sve komentare