To je to što me zanima!

M. Dodik: Bakir i Stanković su se udružili protiv mene

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Dodikov je odbacio primjedbe da se neprimjereno ponašao u emisiji Nu2 u kojoj je novinaru Bakiru Hadžiomeroviću zaprijetio fizičkim obračunom
Vidi originalni članak

Premijer Republike Srpske Milorad Dodik u utorak je navečer odbacio primjedbe udruge "BH novinari" da se neprimjereno ponašao u emisiji Hrvatske televizije "Nedjeljom u 2" u kojoj je sarajevskom novinaru Bakiru Hadžiomeroviću zaprijetio fizičkim obračunom. Hadžiomerović, naime, u emisiji Federalne televizije "60 minuta" učestalo objavljuje uratke u kojima se tvrdi da je Dodik korumpiran i povezan s kriminalnim skupinama.Dodikov je ured u utorak navečer priopćio kako novinar Bakir Hadžiomerović "već dulje vrijeme vodi uličnu kampanju protiv Dodika u kojoj krši sve etičke i profesionalne kodekse". "To je Hadžiomerović pokušao napraviti i u tabloidiziranom izdanju emisije Nedjeljom u 2 kada je očito u dogovoru sa voditeljem Aleksandrom Stankovićem na primitivan, bahat i nedostojan način nastavio optuživati čovjeka (Dodika) koji je protiv Hadžiomerovića već pokrenuo tri sudska postupka", navodi se u priopćenju. "Shvativši da će na sudu morati odgovarati za neprimjerenu kampanju i sve laži i uvrede koje je izgovorio na račun predsjednika Vlade Republike Srpske, Bakir Hadžiomerović krenuo je u mobilizaciju javnog mišljenja čak i preko susjedne Hrvatske", dodaje se u Dodikovom priopćenju.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • muk 22 19.12.2007.

    DAJTE LJUDI PRIZOVITE SE PAMETI, PA NISTE VI NAJ PAMETNIJI NAROD NA SVIJETU, NIKO VAM NE VALJA.DA STE TAKO PAMETNI BOG BI STVORIO PRVO VAS DA SVI NASLIJEDIMO VASE GENE.

  • gardy 19.12.2007.

    predsjednik genocidne tvorevine a ne nekakve RS

  • vea 18.12.2007.

    inkoba,izostavio si nekoga:dodik=karadžič=mladič=milanovič

Komentiraj...
Vidi sve komentare