To je to što me zanima!

M. Škoro napušta politiku: Mogu bez saborskog ručka

Škoro je, nazivajući sebe zadnjim romantičarem na svijetu, objasnio da ne želi da se svi političari tretiraju na isti način i da on može bez politike
Vidi originalni članak

Miroslav Škoro, poznati hrvatski glazbenik, ali i HDZ-ov kandidat za osječkog gradonačelnika te saborski zastupnik, najavio je konačno napuštanje politike.
- Tako su posložene kockice u mojoj glavi i moja najava nije zafrkancija. Možda sam zadnji romantičar na svijetu, ali ne želim više dopuštati da se svi političari tretiraju na isti način. A ni svi političari nisu isti. Upravo zbog toga želim javnosti pokazati da ja mogu bez politike te da u politici nisam bio zbog saborske plaće i ručka u Saboru od 36 kuna. Uostalom, tko se danas sjeća da sam se odrekao svoje saborske plaće?! - kaže Škoro.
Miroslav Škoro je na izvanrednim lokalnim izborima u ožujku u Osijeku, predvodeći listu HDZ-a, postigao najbolji rezultat te stranke u posljednjih 18 godina. HDZ je osvojio pet vijećničkih mandata. Škoro je prošle godine, pak, ušao u Sabor s HDZ-ove izborne liste u 4. izbornoj jedinici.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Milka-sib 31.08.2008.

    Poštujem odluku gospodina Škore, mislim da on nije osoba koja može dizati ruku u Saboru po diktatu,puno je bolji pjevač nego političar ,kroz pjesmu također može izražavati svoje stavove i pomagati ljudima humanitarnim radom.Bilo bi mi drago kada bi pružio ruku svojim kumovima Mati Buliću i Marku Perkoviću Thompsonu i kada bi napravili zajedno turneju.

  • amex 31.08.2008.

    Ma da, a šta je on mislio! Ima on dosta godina da bi znao što je politika, a ne da sad glumi nekog romantika. Jel mu možda izlazi novi album?

  • zlundralo 30.08.2008.

    to je žalosno čovjek se odrekao saborske plaće i radio je to za dobrobit ljudi,poštujem ga jer je pravi čovjek i onda takav ode iz politike,umjesto da takvih bude više u saboru....on ode a ostaju ovi prevaranti....žalosno

Komentiraj...
Vidi sve komentare