To je to što me zanima!

Ma, kakav Macron: Svi su samo gledali njegovog tjelohranitelja

Prvi državnički susret na visokoj razini između američkog i francuskog predsjedničkog para prošao je u sjeni zgodnog tjelohranitelja francuskog predsjednika i njegove supruge
Vidi originalni članak

Francuski predsjednik Emmanuel Macron i njegova supruga Brigitte stigli su u Washington gdje su se susreli s američkim predsjednikom Donaldom Trumpom i njegovom suprugom Melanijom.

Par Macron stigao je na državničku večeru u Bijelu kuću okružen osiguranjem. To samo po sebi ne bi privuklo osobitu pažnju, da jedan od tjelohranitelja francuskog para ne izgleda apsolutno senzacionalno, što su odmah primijetili i svi svjetski mediji.

Visok, zgodan, tamnoput, sa stiliziranom frizurom, nešto kao francuska verzija pjevača Rickyja Martina, gotovo da je odvukao pažnju s francuskog predsjedničkog para.

Macronovi su, okruženi svojim atraktivnim osiguranjem, obišli Memorijalni centar Abrahama Lincolna, a potom su se pridružili Trumpovima na banketu u Bijeloj kući.

Od ostalih uzvanika svečanoj večeri su nazočili magnat Rupert Murdoch i njegova supruga Jerry Hall, šefica MMF-a Christine Lagarde i izvršni direktor Applea Tim Cook.

Idi na 24sata

Komentari 75

  • Prva Proleterska 02.05.2018.

    De Gaulle se vrti u grobu !

  • Prva Proleterska 02.05.2018.

    Pogledajte kako zabacuje stopala na vanka !

  • Budni 28.04.2018.

    A ja sam prvo zamjetio Melani!

Komentiraj...
Vidi sve komentare