To je to što me zanima!

Mađar je malverzacijama oko hotela zaradio 36 mil. eura?

Mađar Laszlo Atilla Kerekes kupio je 2002. godine hotelski kompleks Primošten za oko 165.000 eura, a navodno je nepoštivanjem ugovora s HFP-om zaradio milijune
Vidi originalni članak

Mađar Laszlo Atilla Kerekes kupio je 2002. godine hotelski kompleks Primošten za oko 165.000 eura. Slobodna Dalmacija tvrdi da je malverzacijama i nepoštivanjem ugovora s Hrvatskim fondom za privatizaciju zaradio 36 milijuna eura. U posjedu su dokumentaciju koji pobuđuju sumnju na spregu HFP-om i mađarskog kupca koja nije bila dostupna malim dioničarima. Tvrtka Laszla Atillae Kerekesa nije prema ugovoru zaposlila nove radnike i uložila u obnovu objekata, već je na hotele Primošten podizala milijunske hipotekarne kredite.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Letač 23.03.2011.

    nije mađar blesaviji od naših menegera.

  • dream evil 22.03.2011.

    joj pa to je samo kap u moru, a mi ćemo kao dobri domaćini i Hrvati i dalje sa osmijehom na licu šetkarati po Zg i ostalim gradovima dok nas pljačkaju pomalo i stranci, e svaka nam čast i nadam se da se ponosite sa tim kad kažete "Mi Hrvati"....ja nakon ovog svega više ne jer smo u biti najkukavičkiji narod na cijelom Balkanu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare