To je to što me zanima!

Mađari na granici s Hrvatskom zabranili lov zbog izbjeglica

Zbog velikog broja ljudi koji svaki dan ulaze preko granice u Baranji u Mađarsku, mađarska je policija zabranila lovcima da love u krugu od pet kilometara
Vidi originalni članak

Mađarske vlasti izdale su zabranu lova na pograničnom dijelu s Hrvatskom, u Baranji, gdje veliki broj izbjeglica ulazi u tu zemlju, javlja Delmagyar.hu.

Zabrana koju je izdala policija vrijedi u krugu od pet kilometara od granice. Mađarska policija i vojska i dalje pojačavaju svoje aktivnosti na granici. 

Mađarska je najavila i da će zatvoriti tzv. zelenu granicu s Hrvatskom na kojoj užurbano postavljaju ogradu. 

>>> Ekskluzivno: U petak u novom Expressu donosimo tajne transkripte Milanović - Merkel

Idi na 24sata

Komentari 29

  • ZelenaHrvatska 25.09.2015.

    treba lov prebacit na te emigrante,treba njih lovit jer u suprotnom ce oni nas kroz koju godinu,kada ce vise skontat da treba te emigrante vraćati odakle su došli a ne ovako ih puštati da rade sta hoće i zahtjevaju sve i svašta a kad vide da to ne mogu dobit počinju radit sranja,!!!!

  • perica 100 25.09.2015.

    EK nama soli pamet radi Srbije a ovi stavljaju logorsku žicu

  • bratstvo-i-jedinstvo 25.09.2015.

    Zaboravili veliki hrvati da im je bolje bilo pod Titom nego pod Ugarima, koji su uvijek bili nakloniji srbima!! E moj narode, vi konstantno podrzavate te madjare koji samo prave gluposti, jer oni to mogu, dok im netko ne zasoli rep kako treba! sramota od naroda, sta ste se prepali hrvati i madjari, nijedan taj izbjeglica nece ostati ovdje! ja sam hrvat i sada se stidim svojih sunarodnjaka koji imaju ovakve ksenofobicne stavove u komentarima!! zapitajte se kako je nasem narodu bilo devedesetih?! kad nas je cijeli svijet(hrvate) smatrao nacistima, kao i dan danas!! zahvaljujuci Poglavniku i takvima!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare