To je to što me zanima!

Mađari objavili datum: Suđenje Čačiću nastavlja se 21. lipnja

Informaciju o nastavku suđenja u mađarskom Kapošvaru potvrdila je Katalin Liptak. Ona je u prometnoj nesreći koju je skrivio Radimir Čačić izgubila supruga i majku
Vidi originalni članak

Treće ročište na suđenju prvom potpredsjedniku Vlade Radimiru Čačiću u mađarskom Kapošvaru najavljeno je za 21. lipnja u devet sati. Tu je informaciju za HRT potvrdila Katalin Liptak. 

Ona je u prometnoj nesreći, koju je skrivio Čačić, prije malo više od dvije godine izgubila supruga i majku.  Prije nekoliko dana mađarsko ministarstvo pravosuđa potvrdilo je da Čačić nema diplomatski imunitet i da se suđenje može nastaviti.

Idi na 24sata

Komentari 87

  • njuskalo_hr 09.06.2012.

    E sad ako im suci nisu ko naši onda čale neće neko vrijeme iz Mađarije :)

  • vozač25 09.06.2012.

    ma nema mu se šta sudit on je kriv i točka samo pitanje u kojoj mjeri po meni poznavajući njegovu bahatost i aroganciju bar 10godina zatvora,i smije ponest kazetofon u zatvor sa pjesmom josipe lisac magla svuda magla oko nas.

  • konjina konjska 08.06.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare