To je to što me zanima!

Mačak ga grebao po prsima pa otkrio da ima rak pluća

Oporavljajući se od operacije raka na plućima, Lionel Adams zahvalan je svom osmogodišnjem mačku Tigeru jer ga je upozorio da ima tumor
Vidi originalni članak

Tiger bi se popeo na krevet, stavio šapu na mene i vukao je po lijevoj strani. Bio je uvjeren da je nešto tamo, rekao je 59-godišnji Lionel Adams iz kanadskog Calgaryja.
Adams je imao bronhitis, astmu i emfizem (kronično oboljenje pluća od izlaganja duhanskom dimu). Ali, prije bizarnog mačjeg pregleda, nije imao simptome raka. Prije sedam mjeseci spomenuo je obiteljskom liječniku neobično ponašanje kućnog ljubimca. Poslao ga je specijalistu, koji je odmah našao rak na lijevom plućnom krilu. Odstranili su mu komad pluća veličine limenke soka koji je bio potpuno uništen od bolesti.
- Spasio mi je život! On je moj heroj! Tko zna što bi bilo za pet, šest mjeseci da nije bio toliko uporan - dodao je.
Barbara Walmer, šefica društva Calgary, rekla je kako su otkrili da psi mogu namirisati rak i predvidjeti napad epilepsije.
- Za pse sam sigurna, a za mačke smo čuli da se slično ponašaju - rekla je stručnjakinja.
Liječnici iz centra za rak, koji su operirali Adamsa, nisu htjeli komentirati slučaj.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • crimson 16.02.2009.

    awwwwwwwz

  • huni 16.02.2009.

    Mačka u sabor možda tada u saboru okriju da nemaju mozga a da zračenje je isparavanje Šeksa koji zagađaje okolinu ispuštajuči ilegano etanol u zrak zato nije ni čudo što smo kronični alkoholičari samo u njemu ima za 10 nacija da napije svojim parama iz usta Živo Hrvaski Super-Hik

  • tech deck 16.02.2009.

    mačka kao da je doktor kako je to samo osijetila

Komentiraj...
Vidi sve komentare