To je to što me zanima!

Maćeha ugušila pokćerku (11): Vezala ju na sado-mazo spravi

Misty Stoddard (37) osuđena je na doživotan zatvor zbog ubojstva pokćerke. Vezala ju je za drvenu podlogu na kojoj je s mužem ostvarivala seksualne maštarije
Vidi originalni članak

Žena s Floride ostatak života provest će iza rešetaka nakon što je u petak proglašena krivom za ubojstvo vlastite autistične pokćerke.

Misty Stoddard (37) brisala je suze kada ju je nakon dvoipolsatnog zasjedanja porota u Sarasoti proglasila krivom za teško ubojstvo 11-godišnje Melisse Stoddard. 

Djevojčica je preminula od gušenja u prosincu 2012. godine. Misty je bila druga žena Melissinog oca. Djevojčicu je vezala za drvenu dasku i oblijepila joj usta samoljepljivom trakom. Jedne večeri dijete je samo nepomično ležalo pa su je hitno prevezli u bolnicu. Otkriveno je da je ostala bez kisika i umrla. 

Pobjegla od majke jer ju je zlostavljao brat

Melissa se ocu i maćehi doselila samo pet mjeseci ranije nakon što je pobjegla od majke s kojom je živjela u Sjevernoj Karolini. Tamo ju je zlostavljao brat pa ju je majka poslala ocu. 

Drvenu konstrukciju izradio je otac Kenneth Stoddard koja je njemu i Misty služila za ostvarivanje seksualnih maštarija. Sud je kazao kako je dijete svake večeri vezano za 'spravu za mučenje kućne izrade'

Ocu će suditi za ubojstvo iz nehaja

Misty je na sudu kazala kako ju je suprug znao vezati za spravu i mučiti je. U svoju obranu je kazala kako je Melissa bila kažnjena samo dva puta i to zato što je imala tendencije da postane nasilna. Dodala je i kako se bojala kako će se Melissa ponašati oko njezinog djeteta.

- Roditeljstvo je teško, a biti roditelj autističnom djetetu još i teže. Ali roditelji to rade svakog dana, ne ubijaju svoju djecu - rekla je tužiteljica Suzanne O'Donnell.

Misty je osuđena na doživotan zatvor za ubojstvo te 30 godina zatvora za zlostavljanje djeteta. 

Kenneth Stoddard optužen je za ubojstvo iz nehaja te prikrivanje dokaza. Suđenje mu počinje u kolovozu, prenosi Daily Mail

Idi na 24sata

Komentari 85

  • Lahorka Schadenfreude Zluradić 03.07.2014.

    pa ako već mo možeš na kraj s autističnim djetetom pa postoje institucije u koje ga možeš poslati.ovo nisu ni životinje,ovo su monstrumi,štoviše jer misle da djeca s posebnim potrebama neće nikad nikome ništa reći.fuj.

  • šipki 02.07.2014.

    e tu roksu i njenog dilbera trebalo bi skinuti do gola ,malo ih okupati sa malo mirsnog dodatka pa i pustitimalo lavovima da se zabavljaju.

  • bosanac laki 02.07.2014.

    gorjet će u najvećim mukama u paklu,Sotona će ju osobno mučit,zbog ovakvih želim da Sudnji dan bude odmah sad!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare