To je to što me zanima!

Mačić je spašen! Izvukli su ga alpinisti s katedrale u Zagrebu

Dečki koje je nedavno proslavilo spuštanje tornja zagrebačke katedrale, nisu dvojili oko dolaska. Proučili su cijev i jedan se spustio na njezino dno. Mačić je ubrzo bio u sigurnim rukama, pričaju iz azila
Vidi originalni članak

Djeca su došla do mene i samo su rekli da čuju mjaukanje u kanalizacijskoj cijevi, skužili smo da je unutra mačić kojeg su oni hranili prije dva dana, pokušao sam ga izvaditi, ali je preduboko unutra, ispričao nam je ranije čitatelj. 

POGLEDAJTE VIDEO: Spašavanje mačića

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

SPAŠAVANJE U ZAGREBU Mačić zapeo u kanalizacijskoj cijevi: 'Čuli su ga kako mjauče'

Dumovec je dojavu o mačiću u kanalizacijskoj cijevi na Karlovačkoj ulici u Zagrebu dobio oko 10 sati. Intervencija je trajala nekoliko sati, no sve je ipak prošlo u najboljem redu.

Prvo su ga pokušali spasiti ljudi iz azila, no kad su shvatili da to neće baš ići tako lako jer se radilo o dubini od pet metara, zvali su ekipu alpinista koja je prije toga skidala vrh tornja sa zagrebačke katedrale!

- U pomoć smo pozvali Altis, obrt specijaliziran za radove na visini. Vrsnim smo alpinistima rekli da ovaj put pomoć trebamo na dubini. Dečki koje je nedavno proslavilo spuštanje tornja zagrebačke katedrale, nisu dvojili oko dolaska. Došli su čim su mogli – ravno s Kaptola! Proučili su cijev i jedan se spustio na njezino dno. Mačić je ubrzo bio u sigurnim rukama. Dali smo mu ime Pero! Ima oko tri mjeseca - napisali su iz Azila Dumovec na svom Facebook profilu.

 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • leo11 25.05.2020.

    Bravo!

  • USB-drive 25.05.2020.

    Bravo rtl nekad struzec danas zvijezda ;)

  • mily 25.05.2020.

    Bravo dečki!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare