To je to što me zanima!

Mačka marinirao u ulju i paprici te ga htio pojesti

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
SAD: Policajac je zaustavio auto. U prtljažniku je našao mačka u kavezu punom ulja, paprike i soli. Vlasnik (51) je rekao da je ljubimca htio pojesti
Vidi originalni članak

Gary Korkuc (51) je osumnjičen da je htio pojesti svojeg kućnog ljubimca, mačka Navarra starog četiri godine. Policija je mačka našla u marinadi. Bio je u kavezu punom ulja, crvene paprike i čili papričice u automobilu svog vlasnika. Korkuc nije stao na znak 'stop' u Buffalu u SAD-u pa ga je zaustavio policajac, pregledao mu prtljažnik i našao životinju. Vozač je policajcu rekao da je mačka kažnjavao jer je bio zločest te da ga planira pojesti. Navarra su odmah odvezli u lokalni centar organizacije koja se bori protiv okrutnosti prema životinjama (SPCA). Tamo su mu dali novo ime - Oliver.
- Oliver je bio prekriven solju i nekoliko vrsta paprike. Čim je stigao morali smo ga dva puta dobro oprati - rekla je glasnogovornica lokalne SPCA-e Gina Browning. Korkuca su uhitili.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • bellaUna 12.08.2010.

    O, Bože! Imao je sreću da ja nisam bila taj policajac koji ga je zaustavio - ma, kad ga ne bih ugurala u taj kavez, majke mi!

  • torcida-1950- 12.08.2010.

    ima san i ja macu,ali je izgorila

  • Gatsby 12.08.2010.

    LOL !

Komentiraj...
Vidi sve komentare