To je to što me zanima!

Mačo Putin: Demonstrirao je judo i "razbio" sve protivnike

Putin je naučio judo dok je bio u KGB-u, a svojedobno je bio i prvak Lenjingrada. Izdao je i DVD "Naučimo judo uz Vladimira Putina", na kojemu podučava vještinu
Vidi originalni članak

Ruski premijer Vladimir Putin (58) još je jednom svijetu pokazao da je u sjajnoj formi. Posjetio je školu u rodnom Sankt Petersburgu gdje je demonstrirao judo pokrete i "odradio" nekoliko borbi s dobrovoljcima. Naravno, svi njegovi protivnici završili su na podu.

Kompromisi i ustupci su u borbi dozvoljeni samo u jednom slučaju, ako vode prema pobjedi, rekao je Vladimir Putin

- Pomakni kukove prema naprijed - vikao je Anatolij Rahlin, koji trenira Putina posljednjih 15 godina. Nakon demonstracije Rahlin je prigovorio premijeru:

- Gledao sam danas tvoju tehniku... moramo više raditi na lijevoj ruci - objašnjavao je.

Vladimir Putin naučio je judo dok je bio u KGB-u, a svojedobno je bio i prvak Lenjingrada. Izdao je i DVD "Naučimo judo uz Vladimira Putina", na kojemu podučava tu borilačku vještinu. U jednoj borbi na snimci, nakon što obori protivnika, kaže: "Kompromisi i ustupci u borbi dozvoljeni su samo u jednom slučaju - ako vode prema pobjedi."

Osim juda, Putin je i majstor samba (samozaštita bez oružja) koji je razvijan u sovjetskoj vojsci još od 20-ih godina prošlog stoljeća. Budući da većina sambista prelazi na judo kako bi mogli nastupiti na Olimpijskim igrama, Putin se aktivno zalaže da se ta vještina uvrsti u olimpijski sport.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • nogometas05 24.12.2010.

    Jel ima nesto a da Putin ne zna?Putin je jedini pobjedio Chuka Norrisa :D

  • ViktorijaTomšić 23.12.2010.

    džudo

  • Prva Proleterska_1 23.12.2010.

    Ne radi se o borbi nego o prikazivanju bacanja i poluga. I za to moraš trenirsti i znat , kako se radi. Niko tu ne govori o borbi , pa nemojte ni vi to tako prikazivati !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare