To je to što me zanima!

Macron o ubojstvu učitelja: 'To je teroristički napad islamista'

Francuski profesor koji je učenicima nedavno pokazivao karikature proroka Muhameda ubijen je u petak u okolici Pariza, a njegova napadača koji mu je prerezao vrat ubila je policija
Vidi originalni članak

Francuski predsjednik Emmanuel Macron rekao je u petak kasno navečera da je ubojstvo učitelja u predgrađu Pariza bilo 'islamistički teroristički napad'. 

Francuski profesor koji je učenicima nedavno pokazivao karikature proroka Muhameda ubijen je u petak u okolici Pariza, a njegova napadača koji mu je prerezao vrat ubila je policija.

DETALJI UBOJSTVA U PARIZU Mladić (18) ubio profesora blizu škole: Pokazivao je karikature Muhameda učenicima nedavno

Macron je izjavio sinoć da je učitelj ubijen jer je govorio o 'slobodi izražavanja'.

- Oni neće pobijediti. Djelovat ćemo ... - rekao je Macron u blizini mjesta zločina. 

Profesor povijesti je ubijen oko 17 sati na javnom mjestu nedaleko od svoje škole Bois d'Aulne u Conflans-Saint-Honorine, u okolici Pariza.

Ubojica profesora je osamnaestogodišnjak rođen u Moskvi, objavila je u petak francuska mreža BFMTV.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Chignorina 17.10.2020.

    Joj što su se komentatori usplahirili, pa nije li vam drago kad ovakvi krenu okolo ubijati normalne ljude, kao što je naš terorist pokušao prije par dana? 🤔

  • Nickname111 17.10.2020.

    "religija mira", već na zapadu postoji i organizirana religijska policija koja prebija svakog tko slučajno samo "zaprati" muslimanku na instagramu ili facebooku!

  • mpahor5 17.10.2020.

    * Profesor je radio nešto nepromišljeno, i to mu nije trebalo, i to je platio SVOJOM glavom..... !? - Živi i pusti druge da žive, i NE "Čačkaj mečku za čkupi" !

Komentiraj...
Vidi sve komentare