To je to što me zanima!

Mafalanijev otac istukao ženu i napao je sjekirom

Dr. Majed Mafalani zatekao je ženu pred svojim vratima i počeo je tući rukama po glavi. Žena je bježala, a Mafalani ju je lovio sa sjekirom u ruci
Vidi originalni članak

Dr. Majed Mafalani, liječnik u Domu zdravlja u gradu Visoko, u Bosni i Hercegovini, otac Amira Mafalanija, osumnjičenika za suučesništvo u ubojstvu Ive Pukanića i Nike Franjića, u nedjelju navečer je istukao i sjekirom proganjao ženu u Visokom, javlja Radio Q. Ramiza Litrić je greškom pozvonila na vrata dr. Mafalania. Ispričala se i htjela otići, ali ju je Mafalani dva puta ošamario i udario rukom po glavi. Ramiza je pokušala pobjeći niz stube, ali ju je Mafalani proganjao sa sjekirom u ruci.
- Nisam mu smjela okrenuti leđa, već sam niz stepenice silazila okrenuta leđima - kaže Ramiza. Izašla je iz zgrade i Mafalani ju je pustio. Prijavila je Mafalania policiji i kaže kako će protiv njega podnijeti kaznenu prijavu. Ramizi su liječnici zbog šoka propisali terapiju i razgovore s psihologom. Mafalani se htio naći s njom licem u lice, ali je Ramiza odbila.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • user_2971 18.12.2008.

    fina familija...

  • palača 17.12.2008.

    nije mu lako a mozda je uvijek bio takav,ocito,,krv nije voda,al kolko znam on je kratko zivio u zagrebu sa brankom

  • jujina 17.12.2008.

    a mozda se ramiza uzelila mediske slave

Komentiraj...
Vidi sve komentare