To je to što me zanima!

Magaš u petak slobodna nakon više od 3 g. zatvora

Najpoznatiju hrvatsku zatvorenicu je Povjerenstvo za uvjetni otpust kaznionice u Požegi odlučilo početkom ovog mjeseca ranije pustiti na slobodu
Vidi originalni članak

Ana Magaš (30), najpoznatija hrvatska zatvorenica, nakon više od tri godine i tri mjeseca izlazi na slobodu. Povjerenstvo za uvjetni otpust kaznionice u Požegi, gdje je zbog ubojstva supruga Lucijana (33) služila kaznu, odlučilo ju je početkom ovoga mjeseca ranije pustiti iz zatvora. Prije toga, na prijedlog Komisije za pomilovanja, zatvorsku kaznu joj je s pet na tri i pol godine smanjio Predsjednik Republike Stjepan Mesić. Prvi put sudsko ju je vijeće proglasilo krivom za ubojstvo i osudilo je na devet godina zatvora, ali je presudu ukinuo Vrhovni sud i vratio predmet na ponovljeno suđenje. Izmijenjeno sudsko vijeće tada ju je kaznilo s osam godina robije, ali je opet reagirao Vrhovni sud i presudu smanjio na pet godina. Kako se doznaje od Anine obitelji, pred kaznionicom u Požegi dočekat će je majka Dijana Batković i bratić. Međutim, Ana Magaš najvjerojatnije neće odmah po izlasku iz zatvora otputovati u Zadar, nego će nekoliko dana provesti na riječkom području. Kako je kazala njezina majka, Ana u ovom trenutku ne želi bilo kakav kontakt s medijima, budući da nije spremna u ovom trenutku razgovarati o tome kako se osjeća i što želi u budućnosti. Njezina je jedina sadašnja preokupacija što raniji ponovni susret sa svojim malodobnim sinom, o kojemu privremenu skrbi obitelj njezina pokojnoga supruga.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • vikio 26.06.2008.

    Bas mi je drago sto izlazi i nek bude sa svojim djetetom,a on sto je trazio to je i dobio.Bolje da je ispalo tako nego da smo u crnoj kronici citali \"jos jedna zrtva NASILNOG MUZA\"

  • user_26920 26.06.2008.

    24 sata u svezi bilo koje teme je bolji od Vecernjeg ova Stela F. brise texstove bez veze koruirana je brise texst od jedne djevojke koja skroz normalno komentira texst o ovoj temi.vecernji dole.

  • drug Tito_1 26.06.2008.

    Oduzet babetini koja je odgojila sina nasilnika djete i vratit majci.

Komentiraj...
Vidi sve komentare