To je to što me zanima!

Magla smanjuje vidljivost na prometnicama, zbog radova na DC1 vozi se usporeno u koloni

Danas od 8 do 17 sati zbog radova bit će prekinut promet kroz tunel Sveti Ilija na državnoj cesti Baška Voda-Zagvozd (DC76) u oba smjera
Vidi originalni članak

Magla jutros smanjuje vidljivost mjestimice na prometnicama u unutrašnjosti, zbog vjetra na Jadranskoj magistrali između Karlobaga i Svete Marije Magdalene zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama i motocikle, izvijestio je u četvrtak Hrvatski autoklub.

Vozi se usporeno u koloni uz povremene zastoje u zoni radova na državnoj cesti DC1 kod Pojatnog i na Jadranskoj magistrali (DC8) kod Solina te između Podstrane i Stobreča u smjeru Splita.

IMA I DJECE U BOLNICI VIDEO Dvoje Hrvata ozlijeđeno u autobusnoj nesreći. Snimili su i trenutak slijetanja s ceste

Danas od 8 do 17 sati zbog radova bit će prekinut promet kroz tunel Sveti Ilija na državnoj cesti Baška Voda-Zagvozd (DC76) u oba smjera.

Na Krčkom mostu od 11 do 13 sati, zbog snimanja promidžbenog video materijala, prekidat će se promet pet puta po 10 minuta.

NEMA GUŽVI HAK: Promet teče bez zastoja

Od 14 do 21 sat zbog snimanja filma prekidat će se promet u kratkim vremenskim intervalima u zoni Paškog mosta (DC106).

Na autocesti A4 Goričan-Zagreb na čvoru Varaždin zatvoreni su izlazni krak iz smjera Zagreba u smjeru Varaždina i ulazni krak iz smjera Varaždina u smjeru Goričana.

Na autocesti A7 Rupa-Rijeka zatvoren je izlazni krak čvora Učka iz smjera Rupe u smjeru Opatije i Pule, a vozi se obilazno (čvor Jurdani (A7)-DC8- kružno raskrižje Matulji-Opatija/Pula).

SUĐENJE U NOVOM ZAGREBU Vozaču koji je usmrtio četvero ljudi na autocesti naknadno su dijagnosticirali apneju u snu

U pomorskom prometu nema poteškoća.

Na većini graničnih prijelaza nema dojava o dužim čekanjima

 

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare