To je to što me zanima!

Majci zadarskog Al Caponea u sudnici nisu dali da ga poljubi

Odgodili suđenje: Zvonku Ninčeviću sude zbog napada nožem, a čovjek kojeg je napao nije se pojavio na sudu zbog bolesti. Ninčeviću je ovo drugi napad nožem
Vidi originalni članak

Zvonko Ninčević (53), kojeg u Zadru zovu Al Capone, u ponedjeljak je kratko napustio pritvor, jer mu je trebalo početi suđenje za napad na Tomislava Klaricu (52).

Sredinom prosinca prošle godine sugrađaninu je u kafiću na zadarskoj Voštanici u trbuh zario nož čija je oštrica bila sedam centimetara duga. Nasreću, samo ga je lakše ozlijedio. Prije toga su se posvađali. Kako Klarica zbog bolesti nije došao na sud, jučerašnje je ročište odgođeno, pa su pravosudni policajci Ninčevića odveli natrag u pritvor.

To je iskoristila njegova majka Marica, koja mu je pokušala dati omotnicu s novcem.

- Sine moj, dajte mi da ga poljubim, vikala je u sudnici žena koju su pravosudni policajci spriječili u daljnjem nastojanju da priđe što bliže sinu. Majka zbog toga nije mogla suspregnuti suze.

Zadarski Al Capone i od ranije je dobro poznat policiji i pravosuđu. Prije šest godina na zadarskom je mostu također nožem u trbuh ubo Zadranina koji je stajao pokraj ograde. Ninčević mu je prišao gurajući bicikl, zario nož u njega i nakon toga se odvezao ne osvrčući se na žrtvu. Za to je djelo bio osuđen na dvije i pol godine robije, a u sukobu sa zakonom bio je i zbog imovinskih delikata.


Idi na 24sata

Komentari 36

  • lalala123 24.04.2012.

    nepravdam ga ja za to sto je napravia,ali napadat mu jadnu mater koja cili zivot radi,koja je postena i dobra,koju svi poznanici cijene i vole zbog takvog sina je glupo i jadno,Niko od vas odi nezna da ta zena ima jos 2 dice koji su zavrsili fakultet koji imaju posao i obitelj i koji vode normalan zivot,to sto je on takav sam je za to kriv,ne ona.prvo nekog upoznajte a potom ga osudujte !!!

  • picuskin 24.04.2012.

    Šta zna dete šta je to nož,čekaj dok staru ubode.

  • brpljok 24.04.2012.

    majka je majka, taman da joj je sin i najveći kriminalac.

Komentiraj...
Vidi sve komentare