News

Komentari 36

Majci zadarskog Al Caponea u sudnici nisu dali da ga poljubi

Odgodili suđenje: Zvonku Ninčeviću sude zbog napada nožem, a čovjek kojeg je napao nije se pojavio na sudu zbog bolesti. Ninčeviću je ovo drugi napad nožem

Zvonko Ninčević (53), kojeg u Zadru zovu Al Capone, u ponedjeljak je kratko napustio pritvor, jer mu je trebalo početi suđenje za napad na Tomislava Klaricu (52).

Sredinom prosinca prošle godine sugrađaninu je u kafiću na zadarskoj Voštanici u trbuh zario nož čija je oštrica bila sedam centimetara duga. Nasreću, samo ga je lakše ozlijedio. Prije toga su se posvađali. Kako Klarica zbog bolesti nije došao na sud, jučerašnje je ročište odgođeno, pa su pravosudni policajci Ninčevića odveli natrag u pritvor.

To je iskoristila njegova majka Marica, koja mu je pokušala dati omotnicu s novcem.

- Sine moj, dajte mi da ga poljubim, vikala je u sudnici žena koju su pravosudni policajci spriječili u daljnjem nastojanju da priđe što bliže sinu. Majka zbog toga nije mogla suspregnuti suze.

Zadarski Al Capone i od ranije je dobro poznat policiji i pravosuđu. Prije šest godina na zadarskom je mostu također nožem u trbuh ubo Zadranina koji je stajao pokraj ograde. Ninčević mu je prišao gurajući bicikl, zario nož u njega i nakon toga se odvezao ne osvrčući se na žrtvu. Za to je djelo bio osuđen na dvije i pol godine robije, a u sukobu sa zakonom bio je i zbog imovinskih delikata.

Najčitaniji članci