To je to što me zanima!

Majka (22) je teško ozlijeđena, bebi život spasila sjedalica

BiH: Peugeot u kojem su bile majka i beba prešao je na suprotnu stranu ceste kod Orašja. Sudarili su se Mercedesom. Majku i kćer su odvezli u bolnicu u Osijeku
Vidi originalni članak

Jelena M. (22) iz sela Bok kod Orašja u BiH teško je ozlijeđena u prometnoj nesreći u nedjelju poslijepodne. S njom je u Peugeotu 206 bila i njena 13-mjesečna djevojčica kojoj je auto sjedalica spasila život. Majku i kćer su prebacili u Klinički centar u Osijeku, piše Dnevni Avaz

- Peugeot je iz još neutvrđenih razloga na izlazu iz oštrog zavoja prešao na suprotni trak i sudario se s Mercedesom koji je dolazio iz pravca Orašja, a kojim je upravljao Mirko T. (44). Razbacani dijelovi automobila duž ceste, gotovo samljeven prednji kraj Peugeota, prepolovljeni krov i felga kotača koji je s kočionim sustavom otkinut ukazuju da je jedan od sudionika u nesreći vozio izrazito brzo. Istraga će utvrditi tko je od njih to bio - rekli su u oraškoj policiji.

Ozlijeđenoj Jeleni M. pomogli su drugi vozači koji su nju i kćer izvukli iz smrskanog vozila. Promet je na toj dionici ceste bio u prekidu više od tri sata.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • tomislaw90 15.02.2011.

    nisam ni obracao pozornost nego tek na drugom portalu vidim da se radi o zeni iz moje sredine :S

  • user_83544 15.02.2011.

    palac gore za uspješan oporavak!!!

  • medo59 15.02.2011.

    Svaki dan se vozim kroz kvart od Remeta do Maksimira auta parkiranih nepropisno ko u priči ,za cca.3km sretnem desetak vozila,unutra večinom plave glupače ili pofarbane,voze se kao oloboditelji,a od njih bar sedam drži mobitel na uhu (sve manje više terenci za koje bi trebalo sve slati na polaganje C kategorije),i ...?Nitko ne reagira škola,vrtić MZ,DZ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare