To je to što me zanima!

Majka (24) rodila šestorke i odmah ponovo zatrudnila

Roksana (24) je ostala trudna dok su njezine šestorke još bile u bolnici. Ona i suprug bebu nisu planirali, a spol djeteta ne žele otkriti
Vidi originalni članak

Roksana (24) je prošle godine u listopadu u Berlinu rodila šestorke. Sada je opet trudna sedam mjeseci. Roksana i njezin suprug Hikmet (35) imaju kćer Meryem (4), a kasnije su se rodili Ahmed, Zehra, Zeynep, Rana, Adem i Esma. Bebe su bile teške od 800 do 900 grama i bile su duge od 33 do 35 centimetara. Zbog toga su tri mjeseca morale biti u bolnici.
-  Ovo dijete nismo planirali. Ostala sam trudna dok su šestorke još bile u bolnici - rekla je Roksana. Dodala je da čeka jedno dijete, ali nije htjela reći da li je dječak ili djevojčica.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • dlovnicki 06.08.2009.

    rori- samo odgovor na tvoj komentar koji je upucen meni...prvo ja nisam on, nego ona..i ne, nisam ti birala vladu.jednom sam izasla na izbore i glasala suprotno onome tko je pobjedio na izborima tako da nemam nista s tim.moja je stvar gdj e zivim i kako cu da zivim i sve dok POSTUJEM zakone jedne njemacke u kojoj boravim mislim da ne smetam niti jednom njemcu..ne namecem im niti jedan hrvatski obicaj niti nista slicno..procitaj ponovno moj komentar pa onda sudi..

  • rori 05.08.2009.

    DLOVNICKI a što misliš kako je onda njemima , kad moraju još i tebe gledat, u njemačkoj ima svega a najmanje njemaca, vrati se ti u svoju zemlju kad si nam i vladu izabrao.

  • dlovnicki 05.08.2009.

    zivim u njemackoj i nemam osjecaj da sam u njemackoj negu u sred istambula..postujem svaki narod i naciju i nemam protiv nikoga nista ali mogu reci da Turci cine veliki broj stanovnistva i da na jednu majku do sad nisam vidjela 2 djece nego 4-5..troje najmanje...drzava se bori da Turkinje koje su primjerice uciteljice u skoli ne predaju djeci s maramama na glavi nego ih moraju skinuti...zatim odredjeni dan u tjednu zabranjen je ulaz na bazene svima osim Turkinjama..itd..u jednoj Njemackoj (kao primjer) pa da se takvo nesto dogadja..nije u redu ako svaki stranac treba da postuje pravila i zakone drzave u koju je dosao..zasto se namecu njihovi obicaji prije svega njemcima pa onda svima ostalima koji mogu da zive i da se ponasaju u skladu s zakonima i pravilima jedne drzave...toliko od mene

Komentiraj...
Vidi sve komentare