To je to što me zanima!

Majka A. Magaš: Poruku na groblju ostavio bolesni um

'U hladnom grobu spava moj suprug Lucijan. Ako budem imala vremena, posjetit ću njegov grob jer preda mnom je tek sad pravi život', stoji u poruci
Vidi originalni članak

Zgroženi smo. Stvarno ne znam što bih rekla. To je djelo bolesnog uma i upereno protiv Ane i svih nas. Ona je to doživjela jako teško i strašno ju je pogodilo, kazala je Dijana Batković, majka Ane Magaš, komentirajući natpis koji je u četvrtak osvanuo na oglasnoj ploči zadarskoga Gradskog groblja.
"U hladnom grobu spava moj suprug Lucijan. Ako budem imala vremena, posjetit ću njegov grob jer preda mnom je tek sad pravi život i noćni klubovi, diskoteke i mladi dečki", stoji u poruci, a potpisana je s "Uveseljena Ana Magaš, njezina obitelj, hrvatski mediji i dio hrvatske javnosti".
Policajci su odmah po dojavi građana stigli na groblje i obavili očevid te izuzeli papir na kojemu je bio ispisan tekst kako bi utvrdili je li autor bizarne poruke ostavio otiske prstiju. Po završetku kriminalističke obrade, policija će odlučiti hoće li protiv nepoznatog počinitelja podnijeti kaznenu ili prekršajnu prijavu. Obitelj pokojnog Lucijana Magaša nije bila dostupna za komentar, kao ni njihov odvjetnik Andrej Korljan. Ana Magaš (30) osuđena je zbog ubojstva supruga Lucijana (33). Kazna od 9,5 godina smanjena je u ponovljenom suđenju na 5. Predsjednik Mesić kasnije joj je smanjio kaznu na tri i pol godine. Izašla je iz kaznionice u Požegi 27. lipnja nakon tri godine i tri mjeseca.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Ira27 04.07.2008.

    Mocnitikut ti mora da si u rodu s ubijenim, jer da prosuđuješ racionalno i nepristrano i ti bi bio na njenoj strani! Da ubila je i da to je grozno! Ali koja joj je alternativa bila pitam ja tebe?!

  • mocnitikut 04.07.2008.

    Kojom lakoćom ljudi veličaju ubojicu, ne možeš vjerovati

  • jerkovic 04.07.2008.

    ana udaj se za mene....

Komentiraj...
Vidi sve komentare