To je to što me zanima!

Majka: Antonija nije stalno bila u komi, već se budila

Antonija Balek je 2003. zadobila ubodnu ranu u trbuh. Prijavila je policiji da ju je netko izbo, no policija je ustanovila da je to zapravo učinila sama
Vidi originalni članak

Majka Antonije Balek, Cvita, opovrgla je izjavu svoje kćeri da ju je pokušao ubiti njen sin Vlado.
- On to nikad ne bi napravio, on je moja krv - rekla je Cvita Balek.
Od susjeda smo doznali i da je te večeri, 31. kolovoza, kad je prema Antonijinim riječima njezin brat Vlado zaprijetio ubojstvom majci, policija došla u kuću Balekovih zbog drugog razloga.
- Došli su jer je Cvita Balek pravila probleme u kući, a i u susjedstvu. Ona, naime, zna popiti koju više pa galamiti i napadati susjede - rekli su susjedi Balekovih. Antonija je više puta rekla kako joj se prometna nesreća u Kaštelima, nakon koje je ostala u komi tri godine, dogodila u velikom automobilu koji je vozio jedan vrlo moćan čovjek iz Kaštela. Njezina majka tvrdi nešto drugo.
- Vozila se u Fići, a vozila je ona ili kolegica, nisam sigurna. Nije ona poslije toga stalno bila u komi, malo bi dolazila k sebi pa bi opet upadala u nju - ispričala je Cvita Balek i tako definitivno zakomplicirala priču. Antonija je izjavila da je početkom rata radila za hrvatske tajne službe te da je zato i stradala u fantomskoj prometnoj nesreći.
- Život mi je i danas ugrožen zbog posla kojim sam se bavila - rekla nam je Antonija prije desetak dana. Tada je tvrdila i da joj je najduža ljubavna veza u životu trajala samo tri mjeseca, no kasnije se ispostavilo da se udavala.

PRIJE PET GODINA PROBOLA SE NOŽEM U TRBUH?
Antonija Balek je 2003. godine dobila ubodnu ranu u trbuh. Policiji je prvo prijavila da ju je netko nepoznat napao nožem, a kasnije je promijenila priču i tvrdila da su je izboli u bolnici. Policija je na kraju zaključila da je sama sebe ozlijedila.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • sanja4 05.10.2008.

    ma išla je na prevaru dignit lovu. nije ona luda nego je vlajinetina pokvarena. na faci joj se vidi da je ZLO. u zatvor s njom ili u LUDNICU. osramotila nas je u cjelom svijetu. a šta se tiče familje to je sve toliko jadno u ostalom vidi se na priloženim slikama.

  • had 04.10.2008.

    Kada pogledate i ćujete mamu nije jasno ko je veći invalid.

  • kajmare 04.10.2008.

    Ovo je tipična hrvatska prića kako je Cvita s mužem koji danas skuplja boce(a ima 20 pršuta u konobi kako on kaže) utekla iz zabiti,zanemarila dicu(pogledajte sliku konduktera) i napravila kuću blizu \"velikega\" grada.Misssion complete i novih desetak potomaka debila na ulicama Splita,Zagreba,Rijeke,itd...

Komentiraj...
Vidi sve komentare