To je to što me zanima!

Majka bacila dvoje djece sa 4. kata pa skočila za njima

IZRAEL: Majka (38) i sin su u komi, a djevojčica ima slomljene kosti, no pri svijesti je. U zgradu s koje su skočili, žena i djeca su doselili nedavno
Vidi originalni članak

Neimenovana Izraelka (38) bacila je kćer (5) i sina (4) s prozora stana u Tel Avivu, a zatim je i sama skočila. Svi troje su preživjeli pad sa četvrtog kata, ali dječak i majka su u komi. Održavaju ih na životu uz pomoć aparata. Kćer ima slomljene kosti, ali je pri svijesti. Hitna pomoć našla ih je na travi u ponedjeljak u 5.30 sati. Suprug je napustio obitelj i otišao iz Izraela 2007. godine. Nisu uspjeli stupiti su kontakt s njim. Susjed Mark koji je i pozvao policiju rekao je kako je čuo da netko doziva mamu.
- Pogledao sam kroz prozor i vidio ih na travi. Jedno dijete nije se micalo, a drugo je vrištalo od bolova - rekao je. Obitelj se doselila u zgradu prije nekoliko mjeseci.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Pando 28.09.2010.

    @Curious oni koji zrtvu prozivaju obicno nemaju veze sa zdravim razumom neznam zasto to navodis uopce... jedino ako ti je stalo do misljenja neke poremecene osobe.

  • bustedagain 28.09.2010.

    Jadna djeca....zasto se svi izavljavaju na djeci pa nisu oni krivi...nisu djeca htjela biti rodjena....ili su plod maminih i tatinih zelja ili su plod mamine i tatine zelje za sexom....Gade mi se takvi!

  • Pando 28.09.2010.

    fora sto su najveci borci za zenska prava kojekakve kuck* , to nema veze sa zenama, sve porastavljano i nesredenih zivota pa bacili na zenska prava jer nisu imali srece sa muskarcima

Komentiraj...
Vidi sve komentare