To je to što me zanima!

Majka doznala da je Lech umro jer se brat kandidirao

Majka poljskog predsjednika je bila bolesna pa su liječnici savjetovali obitelji da joj ne kaže odmah istinu. Jaroslaw joj je za smrt brata rekao u subotu
Vidi originalni članak

Majka poginulog poljskog predsjednika Lecha Kaczynskog, Jadwiga Kaczynski (84) je tek u subotu saznala da je njezin sin mrtav. To joj je rekao drugi sin Jaroslaw koji je s majkom dugo razgovarao kako bi joj rekao da će kandidirati za predsjednika države, a tada joj je morao reći i da je Lech mrtav. Jadwiga duže vrijeme leži na odjelu kardiologije u vojnoj bolnici u Varšavi jer ima ozbiljnih problema s ciruklacijom, piše poljski Fakt. Njezino se stanje malo poboljšalo prije nesreće. Zbog toga su liječnici, nakon što je Kaczynski poginuo, savjetovali obitelji da ne kažu majci što je bilo jer bi joj se stanje moglo pogoršati. Zato je Jaroslaw odlučio pričekati da bude dovoljna jaka da joj kaže istinu. Lech Kaczynski je podsjetimo poginuo 10. travnja kada se njegov zrakoplov srušio u blizini ruskog Smolenska.  

Idi na 24sata

Komentari 4

  • NOMEN EST OMEN 27.04.2010.

    vidi majke kao da joj je 60

  • Choly 27.04.2010.

    i sad ce on postat predsednik 100%

  • nevidljiv_ca 27.04.2010.

    Ako ukljucite mozak i logiku znacete da je Poljski predsjednik smetao (KOME to procijenite)jer bio je neposlusan, odbio je od medjunarodne Banke SVE ponude da njegova drzava padne u kandze bankarskih lesinara, udario protumjeru dajuci Medjunarodnoj Banki nekoliko desetina milijardi $ , i na koncu svega to je PRVI POLJAK Katolik koji nije bio ZiDOV a postao je predsjednik Poljske! Bog!

Komentiraj...
Vidi sve komentare