To je to što me zanima!

Majka drogirala i otela kćer jer je odbila udaju za prvog bratića

Djevojka je pobjegla od kuće i udala se za drugog čovjeka, a uskoro je obitelj dogovorila otmicu kako bi je vratili doma i prisilili na udaju za bratića iz Danske
Vidi originalni članak

Shamim Akhtar (59) suočena je s dugom zatvorskom kaznom nakon što je osuđena za drogiranje i otmicu vlastite kćeri koja nije htjela stupiti u dogovoreni brak nego se tajno udala za drugog čovjeka. Akhtar je u dogovoru s bliskom rodbinom dogovorila otmicu kćeri Naile Asfar (25) koja je pobjegla i udala se za Asfara Saddiqua jer se nije htjela vjenčati s prvim bratićem. 

Kada je obitelj otkrila što je djevojka napravila prijetili su joj smrću, a onda su joj dali piće u koje su stavili sedative te ju vratili kući. Prije toga upali su joj u kuću i uvjeravali je da nedostaje nećakinjama te da ih posjeti barem na dva dana. 

Tijekom otmice Saddiqu su uzeli mobitel tako da ne može kontaktirati zaručnicu. Naravno, on je kontaktirao policiju koja je presrela automobil obitelji Akhtar na jednoj benzinskoj postaji, nakon čega su uspavanu djevojku odveli u bolnicu. 

Osim djevojčine majke, osuđen je i njezin brat Shamrez Khan (34). U zatvoru ostaju do izricanja kazne idući mjesec. 


Idi na 24sata

Komentari 114

  • Amg 15.06.2012.

    ne tvrdim da u islamu nema bezgriješnih... daleko od toga... tako su kulture odgajanje još od nastanka samih vjera. kako kod kršćana ( katolika ) ,tako i kod židova,tako i kod muslimana. najveći ratovi na ovom svijetu su nastali upravo zbog vjerskih razloga. sjetite se samo križarskih ratova,kao tada nije bilo silovanja i ostalih gadosti? isto što rade radikalni islamisti? zabijaju se u tornjeve i dižu se u zrak... dakle to je po meni čisto pranje mozga ljudima... pojedinci u religijama ( a to su svećenici,pape,biskupi,hodže itd.) imaju neke svoje fiks ideje i onda ispiru ljudima mozak da je u redu se boriti u ime i za svoju vjeru. u redu je ubijati nedužne, u redu je ženiti sestričnu,sestru,brata, u redu je silovati,rezati,iskopati nekome oči itd. u ime vjere. dokle god se neće kažnjavati ti pojedinci i njihovi sljedbenici ovakvih slučajeva će biti sve više.vratiti stup srama,pa neka te kazni svaki prolaznik koji smatra da ti pšostupci nisu moralni,etički i šta već. !

  • glasna sam 15.06.2012.

    Trebaju što duže ostati uzatvoru.

  • ruzana 14.06.2012.

    ma briga me;to mi se ne dopada a i ja to ne mogu zabraniti, ima netko tko to može pa neka se bavi time

Komentiraj...
Vidi sve komentare