To je to što me zanima!

Majka drogirala i ubila sina kako bi sebi olakšala život

Britanska majka, koja je ubila svog sina, osuđena je na šest god. zatvora. Renzo je živio 20 mjeseci. Otac misli da kazna nije dovoljna za tako zlu ženu
Vidi originalni članak

Britanka Laura Vestuto (28) potajno je dodavala smrvljene tablete protiv bolova u mlijeko i sok sina Renza Hassana "kako bi si olakšala život". Umro je 2. rujna 2007. godine. Probudio se vrišteći i boreći se da dođe do daha. Laura je priznala da je uzrokovala smrt 20-mjesečnog sina. Sada je konačno osuđena na šest godina zatvora.
- Laura ne pokazuje žaljenje. Kazna nije dovoljna. Nije pošteno prema Renzu. Ona je zla, hladna ubojica kojoj je bilo najbitnije da se ona naspava - rekao je očajni otac Yilmaz Hassan (33).
Počela mu je i gurati tablete u usta kako bi prestao plakati nekoliko tjedana prije smrti. Rezultati krvi pokazali su da je Renzo imao deset puta veću dozu antidepresiva u krvi od dozvoljene za odrasle. Vestuto je godinama dobivala tablete na recept, ali ih nije uzimala. Našli su još tragove paracetamola i Ibuprofena. Drogirala je sina dok je Yilmaz bio na poslu ili je spavao. Par je bio skupa 12 godina. Nekoliko dana nakon pogreba, Laura je izašla van. Vestuto je na policiji prvo sve poricala. Čak je pokušala svaliti krivnju na svoju majku. Vestuto je zatim ostala trudna sa susjedom. Rodila je nekoliko dana prije nego što su je zatvorili,a djevojčicu su smjestili u dom. 
- Umjesto da se nosi sa svakodnevnim obavezama roditeljstva, brine i voli svoje dijete, čak i ako je umorna, ona mu je davala lijekove znajući koliko je to opasno. - rekao je sudac Peter Thornton i dodao je kako je sebična.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • mayhem26 09.09.2009.

    A to su britanci......staces.......

  • parle21 09.09.2009.

    Pa recimo da bi ju zatvorio na 6 godina zatvora ali bolnice sa najgorim mogučim ljekovima koji ubijaju mozak i svaku moždanu stanicu, i također bi ju hranio ljekovima svakih 15 minuta da ne zaboravi, a onda kad prođe tih 6 godina \"llječenja\" onda na 6 godina robija i tako sve ispočetka..... ma odvratno.....

  • anerol 09.09.2009.

    sad bi ja nju filala raznoraznim tabletama pa nek onda dohvati zraka kuja sebična,priuštila bi joj bolnih 6 minuta koje bi joj se činile kao 6 godina!

Komentiraj...
Vidi sve komentare