To je to što me zanima!

Majka - heroj spasila sina, ali izgorjela u požaru kuće

Grupa mladih huligana duže vrijeme maltretirala je njezina sina. U njihovu kuću ubacili su petardu kroz otvor za poštu. Vatra se jako brzo proširila...
Vidi originalni članak

Mary Fox (59) živa je izgorjela u kući u Cornwallu u Britaniji samo nekoliko trenutaka nakon što je sina Rauma (17) izgurala kroz prozor. Grupa mladih huligana duže vrijeme maltretirala je njezina sina jer ima poteškoća u učenju. U petak navečer u njihovu kuću ubacili su petardu kroz otvor za poštu. Prizemlje kuće je planulo, a majka i sin ostali su zarobljeni na katu. Vatra se brzo proširila, a majka je sina bacila kroz prozor s prvog kata. Tada ju je svladao dim i plamen. Mladić nije ozlijeđen. Susjedstvo je šokirano tragedijom.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • nusferatu 07.11.2009.

    istom metodom,zaključat u kuću i zapalit žive

  • xyxjasilixyx 07.11.2009.

    da sam ja na njegovom mjestu stigla bi ih kazna, unajmio bi fino ljudi da pobiju tu mali idiotsku klincadiju, i to da ih muce!

  • softstriker 07.11.2009.

    nevjerovatno...suze su mi krenule dok sam citao... a tu djecu....ne likvidirat(metak u celo)....ne ne ne!!!!! to je preprejednostavno!!!! ranit ih...pa da iskrvare do smrti!!!!!!!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare