To je to što me zanima!

Stravičan sudar u blizini Zadra: Majka i kći (5) bore se za život

Žena se s dvoje djece u subotu vozila prema Zadru i u jednom trenutku je prešla u suprotni kolnički trak. Na njezin auto naletio je kamion koji je pokušao izbjeći sudar.
Vidi originalni članak

Vozačica (33) i njena kći (5) zadobile su po život opasne ozljede glave u teškoj prometnoj nesreći u subotu kod Zadra. Ona se u subotu oko 8 sati ujutro vozila iz smjera Paga prema Zadru. U Poljicama kod Zadra je u jednom trenutku počela kočiti i preko pune crte prešla je u suprotni kolnički trak. 

U tom trenutku je iz suprotnog smjera nailazio teretnjak kojim je upravljao vozač (35). Iako je kočio, nije uspio izbjeći sudar s automobilom u kojem je uz majku i kćer bio i dječak (11). Od siline udarca, vozilo je izletjelo s ceste.

Majka i kći u zadarsku su bolnicu primljene s teškim i po život opasnim ozljedama glave, dok je dječak također teško ozlijeđen ali je izvan životne opasnosti. Majka se nalazi na odjelu intenzivnoga liječenja zadarske bolnice, dok je djevojčica zbog težine ozljeda u subotu poslijepodne prevezena u splitski KBC gdje se o njezinom zdravstvenom stanju skrbe liječnici posebnoga odjela dječje intenzivne medicine. Majka i djeca navodno su iz okolice Nina. 

Idi na 24sata

Komentari 91

  • lilyan 26.09.2016.

    Lako je iza bitke bit general, djeci i gospođi želim uspješan i brz oporavak

  • Tikvane 26.09.2016.

    "Na njezin auto naletio je kamion" a to znaći da se sugerira da nije kriva.

  • Volemtun 26.09.2016.

    ženska posla

Komentiraj...
Vidi sve komentare