To je to što me zanima!

Majka i tri sina završili su iza rešetaka: Njihovi susjedi slave

BOŽIĆ U ZATVORU: Obitelj Selwood iz Tonbridgea u Kentu godinama terorizira svoje susjede. Trojica sinova i njihova majka tako će blagdane provesti u zatvoru, a na slobodi ostaje jedino najmlađa sestra
Vidi originalni članak

Obitelj iz Velike Britanije kolektivno ide u zatvor, na opću radost njihovih susjeda. Naime, čak četiri od pet članova obitelji Selwood božićne i novogodišnje blagdane provest će iza rešetaka. Selwoodovi su 'poznati' zbog nasilja, pijanstva i ekscesivnog ponašanja, a u zatvor će, uz trojicu sinova, i njihova majka. 

Darren (34), Lee (31) i Jason (33) godinama teroriziraju svoje susjede u Tonbridgeu u Kentu, kao i njihova majka Lesley (53).

Što će blagdane provesti zatvoreni razlog za zadovoljstvo je i njihovoj rodbini. Njihova ih teta bez kompleksa naziva 'divljim sramotama' i 'smećem'.

- Strastveno ih mrzim, oni su životinje. Oduševljena sam što ću ih vidjeti iza rešetaka, sretan im Božić - kazala je Lesleyina sestra Teresa Cole (51). 

Jedina koja će blagdane ipak provesti na slobodi za sada je najmlađa sestra Kelly (29), no ni ona nije 'bez grijeha'. Ona je pak prijavljena zbog napada na susjedu na koju je tijekom jedne od nebrojenih svađa izlila sredstvo za čišćenje zahoda. 

Posljednji Selwood koji je osuđen na zatvorsku kaznu je Darren. On je osuđen na 15 mjeseci zatvora jer je nožem izbo prijatelja koji ga je zatražio da s njime podijeli večeru. Imao je ranijih prekršaja zbog kojih je robijao, a 2008. godine dobio je 5 i pol godina zatvora jer je iscipelario čovjeka, gazio mu po glavi zbog čega je muškarac ostao trajno oštećena mozga. 

Njegov brat Lee i majka Lesley prije dva tjedna završili su u zatvoru zbog nekoliko prekršaja. Osuđeni su na 19 mjeseci. 

Jason Selwood pak služi šestogodišnju kaznu zbog provale u bankomat kojeg je 'digao' u zrak i ukrao 19.000 funti. Otac i muž kriminalne obitelji umro je od posljedica alkoholizma prije 12 godina. 

Najmlađa Kelly kaže kako susjedi o njezinoj obitelji imaju krivu predodžbu.

- Teško je. Nemaju pravo u zatvoru ni primati poklone za blagdane. Trebali bi im malo popustiti, ipak je božićno vrijeme - kaže Kelly, majka troje djece, piše Daily Mail. 

Idi na 24sata

Komentari 61

  • GIRIGARI 18.12.2017.

    I kod nas bi trwbalo dosta njih tako, al neće. Strpat će u zatvor nekoga tko vozi preko ograničenja jer taj biznis donosi lovu i opravdava mjesta. To šti su pokrali državu, ali još i gore, još je kradu ili se novcima države raspolaže poput pijanih milijardera, nikome ništa. Nije samo krađa krađa, to je i kada propustiš uštedjeti, to je i kada zakidaš radnika pa ga slomiš a on ode na bolovanje, da otkaz, ode u Irsku jer vidi da mu tu nije mjesto. Sve je to krađa odnosno "dejstvo" na uništenju Hrvatske. A svi oni se kunu da je vole. Kakva pljuga?

  • 18.12.2017.

    U kojoj god obitelji majka i otac imaju neki hendikep, ni djeca nemogu biti normalnija. Zašto se isčuđavati tome, pa dali djeca mogu biti normalna, ako od svojih roditelja vide primjer ludila i debilizma? Iole pametan čovjek može na ovu temu donijeti zaključak. Samo takav sloj "ljudi" treba sankcionirati i izolirati od ostatka ovo malo normalnijeg svijeta koji je još ostao na planeti, jer ovakva obitelj nije jedini problem, u nas ih ima mali milion...

  • mily 17.12.2017.

    kod nas se peku kolačići:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare