To je to što me zanima!

Majka poginule Ivane Obad: Ne mogu zaspati od kad je nema...

Za tragično preminulom Ivanom Obad tuguju otac Milan, majka Vinka, mlađe sestre Marija i Anđela te brat Mihael. Obitelj Marina Čolaka im je poslala brzojav sućuti
Vidi originalni članak

Noći su mi najteže. Ne mogu spavati. Ona je bila moja mala Ivana s kojom sam razgovarala kao s prijateljicom. Od rođenja je bila posebeno dijete, razigrana, vesela, emotivna i puna pažnje prema svima. Osjećam da je ona tu oko mene, priča s tugom u očima Vinka Obad, majka tragično preminule studentice Ivane Obad (20). Ona je poginula u stravičnoj nesreći kraj Bosiljeva u Ferrariju koji je vozio Marin Čolak (26). Za Ivanom tuguju otac Milan, mlađe sestre Marija i Anđela te brat Mihael. Trenutak kad su saznali za Ivaninu smrt bio im je jeziv.

- Zazvonio je telefon i vidim meni nepoznati pozivni broj. Poklopila sam jer sam mislila da zovu iz neke agencije za prodaju. Ponovno je zazvonio pa sam se javila. S druge strane sam čula muški glas koji me pitao: "Sjedite li ili vozite auto?". Potom su me pitali je li Ivana Obad moja kći - prepričava nam drhtavim glasom Vinka Obad.

Upitala je je li Ivana živa jer se sjetila da je tog dana putovala za Rijeku.

- Nažalost, ne, bila je s jednim dečkom - kazao je Vinki policajac iz Duge Rese.

- Pitala sam je li momak živ, a on je odgovorio kratko da. Nisam mogla vjerovati u gubitak moje Ivane pa sam čovjeka s druge strane žice pitala tko je on, rekla sam mu da mi ne laže. Nisam mogla prihvatiti da je više nema - kazala nam je Vinka.

- Primili smo brzojav sućuti obitelji Čolak - dodala je. U osnovnoj školi Ivana je provodila sate u knjižnici, pisala pjesme, zavšila glazbenu školu, pjevala u zboru Anđeli. Uz studij geološkog inženjerstva planirala je upisati i studij arhitekture, odnosno dizajna. Ivana je lani u izboru lokalnog portala izabrana za Miss Dubrovnika. Prije nesreće planirala je doći kući u Dubrovnik i provesti vikend s najmilijima. Nažalost, došla je, ali ne živa. Obitelj, prijatelji i sugrađani su je pokopali u nedjelju.

I protiv Opačka podnijeli prijavu zbog nesreće

Dalibora Opačka, vozača Nissana s kojim se Čolak utrkivao kobnog dana na cesti kraj Bosiljeva, uhitili su u utorak. Nakon što je dao iskaz u policiji, pustili su ga na slobodu. Protiv njega će, kao i protiv vozača Ferrarija Marina Čolaka, podnijeti kaznenu prijavu zbog izazivanja prometne nesreće.

Čolak je još u karlovačkoj bolnici, gdje se oporavlja od nesreće.

Vožnju snimali kamerama u autima?

Nesreću u kojoj je poginula Ivana navodno su snimile kamere u oba automobila, piše Večernji list. Navode da su snimke s utrka često objavljivali na internetu. Kako je Ferrari Marina Čolaka izgorio, policija traži izuzimanje kamere iz Nissana Dalibora Opačka. 

Idi na 24sata

Komentari 139

  • ndub123 13.11.2010.

    Imam jedan prigovor što se tiče izvještavanja obitelji da im je netko nastradao. Zašto se nepošalje policija na vrata i reče što se dogodilo i da se fino ljudski izrazi saučešče a ne preko ebenog telefona. ALO ovdje policija jeli ona vaša kčer? E poginula je moje saučešče adio bok!

  • norveska1984 13.11.2010.

    da je on pravi vozac i da ima imalo pameti u glavi nebi se tako vozio po cesti, a uostalom on je sve samo ne dobar vozac , najlakse kupit dobru pilu i stisnut gas do kraja pa to svatko zna , a sta je on naporavio stisnuo gas do kraja malo skrenuo i vec zavrsio na krovu , zar je on sad dobar vozac pa nije , a savjestan jos manje

  • MirjanaStrize 12.11.2010.

    koji kreten.i šta mu sad triba dignit spomenik zato šta je on dobro vozija aute.vidi se iz priloženoga.i koja žalost od čovika poslat sms sučuti.i ovakav će odgulit god.dana u ajmo reć nekom zatvoru (neće ni to).i opet će tatica kupit pilicu ,i dragi sin će opet za volančić.i tome nema kraja.i to je naša država.ma neka nas ovakvu smo je i tili.

Komentiraj...
Vidi sve komentare