To je to što me zanima!

Majka iz pakla ispekla kćer (2) na roštilju, susjedi čuli krikove

Istragom se sada pokušava utvrditi je li 27-godišnja žena djevojčicu ranije ubila ili ju je zapalila dok je još bila živa. Uhićena je živjela s majkom, koja kobne večeri nije bila kod kuće
Vidi originalni članak

Belgijska policija uhitila je majku zbog sumnje da je vlastitu 2-godišnju kći ispekla na roštilju, javljaju lokalni mediji.

Julie M. (27), navodno porijeklom iz Afrike, uhićena je u nedjelju u gradu Zemstu, sjeverno od Bruxellesa. Policiju su pozvali susjedi jer su čuli da dijete vrišti dok je ispod garažnih vrata sukljao dim. Kada su upali unutra, policajci i vatrogasci su ženu zatekli kako pokušava tijelo djeteta ispeći na ugljenom roštilju. Tijelo je već bilo u neprepoznatljivom stanju tako da su mogli samo utvrditi smrt.

- Obje smo trebale izgorjeti. Samo tako ćemo zajedno u raj - navodno je policajcima rekla žena u teškom psihičkom i fizičkom stanju.

Istragom se sada pokušava utvrditi je li žena djevojčicu ranije ubila ili ju je zapalila još živu. Uhićena je inače živjela s majkom, koja kobne večeri nije bila kod kuće, a susjedi su kazali kako je bila depresivna te je prolazila kroz težak razvod.

'Moguće da je mentalno bolesna'

Psihijatar Hans Hellebuyck kaže kako je ''izuzetno teško pretpostaviti što ljudima u ovakvim slučajevima prolazi kroz glavu''.

- Ako je zaista rekla da je upalila vatru na roštilju jer samo duše kremiranih odlaze u nebesa, onda je moguće da je mentalno bolesna. Ne tvrdim da jest, ali i to treba uzeti u obzir - istaknuo je Hellebuyck, piše Daily Mail.

Idi na 24sata

Komentari 95

  • Yugonostalgicar 28.09.2017.

    Kakav odvratan svijet..kako smo odvratni ,neznam kako Bog jos uvijek to moze trpjeti

  • ftič 28.09.2017.

    MOLIM VAS, nemojte objavljivat ovakve vijesti!!!

  • IvanŽignić 27.09.2017.

    "Ako je zaista rekla da je upalila vatru na roštilju jer samo duše kremiranih odlaze u nebesa, onda je moguće da je mentalno bolesna, kaže psihijatar". Pitam se hoćemo li za crkvene lomače u srednjem vijeku također reći da su ih preređivali crkveni bolesnici, s obzirm da su (bolesno) vjerovali da vremenita vatra čisti duše vještica i spašava ih od vraga i vječnog pakla.

Komentiraj...
Vidi sve komentare