To je to što me zanima!

Majka iz pakla: Otrovala svoju kćer pa je spalila u automobilu

Kanađanka Laura Coward (50) osuđena je na doživotni zatvor zbog brutalnog ubojstva svoje devetogodišnje kćeri Amber Lucius. Uhićena je još 2014. godine, dva dana nakon prijave nestanka njene kćeri...
Vidi originalni članak

Gnjusan i morbidan zločin iz kanadskog Calgaryja dobio je epilog. Laura Coward, majka devetogodišnje Amber Lucius, osuđena je na doživotni zatvor zbog ubojstva vlastite kćeri.

Coward je prošli mjesec priznala ubojstvo drugog stupnja na sudu u Calgaryju. Uhićena je u kolovozu 2014. godine, dva dana nakon što je prijavljen nestanak njene kćeri, piše Mirror.

Povod zločinu bila je rastava sa suprugom koji je dobio skrbinštvo nad djetetom, što je pogodilo rastrojenu Lauru. Odvezla je kćer daleko od grada i nadrogirala ju tabletama za spavanje. Misleći da je mrtva, zatvorila ju je u auto i zapalila.

Obdukcija je pokazala da Amber nije umrla od tableta, već zbog kombinacije hipotermije, udisanja dima i trovanja ugljičnim monoksidom. Laura je prošlog tjedna osuđena na doživotnu kaznu zatvora, a sudac Scott Brooker zločin je opisao kao "odvratan i bez povoda ili smisla", a za kaznu rekao da mora biti "odraz bijesa i gađenja društva".

Idi na 24sata

Komentari 33

  • MatijaKezele 23.03.2017.

    treba nju tak zapalit, ili vratit lomacu za ovakve slucajeve

  • monika Forian 17.03.2017.

    To je uzas to nije majka to je cudoviste tako nauditi vlastitom djetetu kojdg je nosila 9 mjeseci uzas trebali su odma nju uboti a ne joj dati dozivotni zatvor da ne dise ovaj zrak nikad vise. Tako unistiti djete radi neke svoje ludosti iz proslosti. O cemu to djete nije imalo pojam.

  • Blue sea 15.03.2017.

    Majka to nije smjela napraviti... ali kad majka to radi, ona se u tom trenutku nalazi u totalno neuračunljivom (neubrojivom) stanju i ona ne može upravljati svojom voljom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare