To je to što me zanima!

Majka je 'skočila' u trgovinu i ostavila bebu samu u kombiju

Policija je stajala kraj vozila, a malena djevojčica bila je sama u kombiju na vozačevu mjestu. Policajci nisu provaljivali u vozilo već su čekali majku da se vrati
Vidi originalni članak

Policija je stajala kraj vozila, a malena djevojčica bila je sama u kombiju na vozačevu mjestu. Policajci nisu provaljivali u vozilo već su čekali majku, rekao nam je čitatelj Mario.

 Majka se pojavila nakon pola sata. Pa kako je mogla? Tko zna što je moglo biti, pita se Mario

U ponedjeljak oko 11.30 majka je bebu ostavila u vozilu ispred trgovačkog centra u zagrebačkoj Vukovarskoj ulici. Prolaznik je nazvao policiju.

- Majka se pojavila nakon pola sata. Pa kako je mogla? Tko zna što je moglo biti - pita se Mario. 

Dodaje kako je policija od majke uzela podatke i otišla, a ona je nakon toga na parkiralištu dojila dijete. U zagrebačkoj policiji potvrdili su nam da su ih zvali u 11.45 i prijavili da je u autu ostavljeno malo dijete. Policija je došla na parkiralište ispred trgovine, a ubrzo se pojavila i majka. 

Dijete ostavila u autu jer je spavalo?

Kako doznajemo od svjedoka, policiji je rekla da je na kratko otišla u trgovinu, a dijete je ostavila u autu jer je spavalo. Beba, koja nema još ni godinu dana, spavala je i nakon dolaska policije. Kad se majka (41) pojavila, policija je uzela njezine podatke, no kažu da nije bilo elemenata ni prekršajnog ni kaznenog djela.

Idi na 24sata

Komentari 186

  • ivič 22.09.2014.

    mama treba odgovarati a policajac je trebao razvaliti auto i uzeti djete!

  • ne blokiraj me 19.09.2014.

    trebalo joj je razbit auto bez pardona, i ovak neče dobiti nikakvu kaznu sigurno

  • argon 19.09.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare